RaVeN Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 * Tytuł Tematu: Odwołanie bana * Data otrzymania kicka\bana: 11:09:2010 * Godzina: 11:40 * Nick Admina wręczającego: Ynex * Nick Gracza zbanowanego: RaVeN * Uzasadnienie kicka\bana: ss na forum.thegames.pl * Treść odwołania: Nie używam zadnych "wspomagaczy" do cs. Nie wiem po co te ss-y. Wiele osob mnie szanuje na serwerze i wiedza doskonale, żę nie używam cheatów. Proszę o zdjęcie bana z mojego konta steam. Pozdrawiam. * Steam id: STEAM_0 : 0 : 22442770 * Dowód uzasadniający odwołanie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 ub ~close Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 1 - a gdzie w tych ss masz ze admin taki na takim serwie zrobic ci ss ? 2 - miales 14 sec laga ? 14 bez ruchu,hmm, ciekawe 3 - coz to za zielone pixele po prawej stronie przy pierwsyzm ss ? nad drabinka ? 4 - kolejna ciekawostka czas bana z amx - 11-09-2010 - 11:36 czas ss - jak widac, Zegarek w lewym robu pobiera czas z serwera, tak jak i amxbans moze bez pochopnych wniosków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Także zauważyłem część niedociągnięć jeśli się nie mylę to robi 3 ss'y i nie z konsoli, ale jak już dałem ub to będę go mieć na oku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts