Rybu- Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Witam. Gdyby jakiś admin mógłby mi pomóc to byłbym wdzięczny. Dostałem bana, Powód: Miałeś kiedyś bana. A nigdy bana nie miałem. Czy mógłby ktoś to sprawdzić? Jeszcze jedno pytanie. Gdy admin podejrzewa mnie o cheaty i robi mi screena. to w tym czasie mam robić też screena żeby udowodnić że nie mam wh ani aima. Tak?? I dać ssy na forum. Jestem zielony w tej sprawie. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qu!ck.-hoOt Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 1. Napisz odwołanie wg. wzoru. 2. Aktywne bany Data Gracz Admin Powód Czas 19-09-2010 - 12:07 Rybu$ Ynex Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL Na zawsze 24-08-2010 - 13:51 Rybu$ Malysz SSy na forum.thegames.pl Na zawsze Więc bana jednak masz . 3. Nie musisz robić ss jak Ci admin robi ponieważ te screeny co zrobił admin masz na komputerze w folderze csa. Wystarczy że wrzucisz je na forum. (Wrzuć te ss co ci Malysz zrobił) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybu- Posted September 19, 2010 Author Report Share Posted September 19, 2010 Tu zamieszczam screeny które zrobił mi Małysz. Proszę o odbanowanie. http://img29.imageshack.us/i/detrain0001f.png/ http://img825.imageshack.us/i/detrain0002d.png/ http://img163.imageshack.us/i/detrain0003v.png/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybu- Posted September 19, 2010 Author Report Share Posted September 19, 2010 Tytuł Tematu: Odbanowanie konta Data wydarzenia: 19:09:2010 Godzina wydarzenia: 12:21 Nick Admina wręczającego: Ynex Nick gracza oskarżonego: Rybu$ Uzasadnienie: Dostałem bana ponieważ miałem kiedyś bana od Malysza. Dokładnie 24 sierpnia. QuickShoot napisał abym dodał ssy z tamtego dnia gdy Malysz mnie zbanował. Więc je dodałem. Jestem czysty.Ssy dodałem ostatnio. Są w tym temacie. Proszę o szybkie rozpatrzenie sprawy. Z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Weź mu ktoś daj ub na wszystkie bany by sytuacja się nie powtarzała, bo ja konta na BL nie mam. ~close. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Tytuł Tematu: Odbanowanie konta Data wydarzenia: 19:09:2010 Godzina wydarzenia: 12:21 Nick Admina wręczającego: Ynex Nick gracza oskarżonego: Rybu$ Uzasadnienie: Dostałem bana ponieważ miałem kiedyś bana od Malysza. Dokładnie 24 sierpnia. QuickShoot napisał abym dodał ssy z tamtego dnia gdy Malysz mnie zbanował. Więc je dodałem. Jestem czysty.Ssy dodałem ostatnio. Są w tym temacie. Proszę o szybkie rozpatrzenie sprawy. Z góry dziękuje. dziecie zdejmuje Ci bana generalnie za to ze grales na serwerze z banem powinienen juz miec perma ale powiedzmy ze z tym poczekamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts