Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem jak Wy ale sobota od okolo 19 to dla mnie czas relaksu nie koniecznie przed kompem więc jeśli chcecie tak bardzo grac w sobotę to ja proponuje okolo 17 bo myślę ze większość pełnoletnich:confused: graczy ma kilka innych ciekawszych rzeczy do roboty w sobotni wieczór

Posted

Sylwek jaki jestem?:confused: Kazdy moze wyrazic swoje zdanie wiec wyrazilem. A ucichlem poniewaz jak Ty bys sie ze mna zamienil to inne osoby tez by sie chcialy zamieniac i bylby niepotrzebny problem.

Co do godzin to " mi pasuje " .

pzdr. es

Posted

Pytasz Es jaki jesteś? Narzekasz za dużo i wiem, ze pare osób sie ze mna zgodzi.Ale nie mam nic do Ciebie osobiście, lubie z Toba grac ;) A co do zamiany to własnie sam sobie odpowiedziales. Nie chce wprowadzać chaosu bo i tak niezły burdel z tym turniejem był i dalej jest

Posted

Panowie co do terminu...

Ja osobiscie mam delikatny problem z internetem i niestety przesiaduje na forum tylko w szkole lub u jakiegos kumpla. Co do turnieju mam nadzieje ze uda sie naprawic ustaerke ale jezeli nie, to licze na to ze moj caly team bedzie dyspozycyjny..:/ Przykro mi ze tak wyszlo ale staram sie to wszystko doprowadzic do ladu, moze sie uda..

A poza tym Thermal chyba tez nie ma neta wiec i tak trzeba na Wujaa poczekac :)

Posted (edited)

Jak dla mnie może być, tylko bardziej by mi pasowało trochę wcześniej, tak jak napisał Grz3s!3k - tak gdzieś o 17.

PS Będę grał u WeSoLkA

Edited by MrDrops
Posted (edited)

Hmm a nie lepiej byłoby najpierw dać termin turnieju a dopiero potem zgłoszenia pisać? (Wiadomo by było odrazu kto może kto nie może nie ;)? )

Oczywiście wiem że byłoby to teraz ciężko wykonać ^^

Edited by Qu!ck.$hoOt
Posted
Powiem tak : Póki Thermal nie zatwierdzi terminu to możecie się pożegnać z pomysłem jak na razie :).

święta racja i jak narazie to powinno skonczyc planowanie :)

• 4 weeks later...
Posted

Wiem, że nie ma mnie w składach na turnieju i już się nie dostane do nich, ale... Wiem, że Wujkowi Thermal'owi działa internet i ostatnio często odwiedza forum, więc jeśli można Szanownego Thermala prosić, by odwiedził i ten temat bylibyśmy wdzięczni (my - forumowicze / bo się już ludzie na servie niecierpliwią [jeśli można w Waszym imieniu]). Z góry dziękujemy i pozdrawiamy.

pozdro! kanapka!

Posted (edited)

Dobra propozycja BanY. Tak jak już mówił Grzybek, większość już na servie nie gra. Więc wypadałoby zrobić nowe składy itp. Więc ja się już pisze :)

2 Post:

Wujku Thermalu prosimy o zaglądanie na forum :D joke oczywiście ale tematy stoją pod znakiem zapytania.

Edited by kanapka!
Posted

pogo zapisywać się już nie można

wybaczcie, że ostatnio nie ma mnie na servie ale zacząłem maniaczyć w Gothica :D RPGi są super :) ale jeśli turniej w końcu się odbędzie to będę do dyspozycji

mam nadzieję, że po Gothicu z formy nie wypadnę ( której i tak nie mam bo ja zawsze gram na farcie)

Pozdro ksw