Raca Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 No jak chcecie ale mnie nie będzie od 8 listopada do 17/11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 nie wiem jak Wy ale sobota od okolo 19 to dla mnie czas relaksu nie koniecznie przed kompem więc jeśli chcecie tak bardzo grac w sobotę to ja proponuje okolo 17 bo myślę ze większość pełnoletnich:confused: graczy ma kilka innych ciekawszych rzeczy do roboty w sobotni wieczór Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sup3rES Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Sylwek jaki jestem? Kazdy moze wyrazic swoje zdanie wiec wyrazilem. A ucichlem poniewaz jak Ty bys sie ze mna zamienil to inne osoby tez by sie chcialy zamieniac i bylby niepotrzebny problem. Co do godzin to " mi pasuje " . pzdr. es Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted October 28, 2010 Author Report Share Posted October 28, 2010 Pytasz Es jaki jesteś? Narzekasz za dużo i wiem, ze pare osób sie ze mna zgodzi.Ale nie mam nic do Ciebie osobiście, lubie z Toba grac A co do zamiany to własnie sam sobie odpowiedziales. Nie chce wprowadzać chaosu bo i tak niezły burdel z tym turniejem był i dalej jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Panowie co do terminu... Ja osobiscie mam delikatny problem z internetem i niestety przesiaduje na forum tylko w szkole lub u jakiegos kumpla. Co do turnieju mam nadzieje ze uda sie naprawic ustaerke ale jezeli nie, to licze na to ze moj caly team bedzie dyspozycyjny..:/ Przykro mi ze tak wyszlo ale staram sie to wszystko doprowadzic do ladu, moze sie uda.. A poza tym Thermal chyba tez nie ma neta wiec i tak trzeba na Wujaa poczekac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 (edited) Jak dla mnie może być, tylko bardziej by mi pasowało trochę wcześniej, tak jak napisał Grz3s!3k - tak gdzieś o 17. PS Będę grał u WeSoLkA Edited October 28, 2010 by MrDrops Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~DaV Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 19-20 troche późno może być proponuje wcześniej byle nie później niż o 19, pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Powiem tak : Póki Thermal nie zatwierdzi terminu to możecie się pożegnać z pomysłem jak na razie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qu!ck.-hoOt Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 (edited) Hmm a nie lepiej byłoby najpierw dać termin turnieju a dopiero potem zgłoszenia pisać? (Wiadomo by było odrazu kto może kto nie może nie ? ) Oczywiście wiem że byłoby to teraz ciężko wykonać ^^ Edited October 28, 2010 by Qu!ck.$hoOt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Powiem tak : Póki Thermal nie zatwierdzi terminu to możecie się pożegnać z pomysłem jak na razie . święta racja i jak narazie to powinno skonczyc planowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 To czekamy z niecierpliwością na decyzję Szanownego Wuja Thermala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mod_ak47 Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 panowie kiedy będzie ten turniej bo juz zamuła jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Wiem, że nie ma mnie w składach na turnieju i już się nie dostane do nich, ale... Wiem, że Wujkowi Thermal'owi działa internet i ostatnio często odwiedza forum, więc jeśli można Szanownego Thermala prosić, by odwiedził i ten temat bylibyśmy wdzięczni (my - forumowicze / bo się już ludzie na servie niecierpliwią [jeśli można w Waszym imieniu]). Z góry dziękujemy i pozdrawiamy. pozdro! kanapka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Co ma Thermal do daty? Ustalcie date a Thermal na ten czas postara się coś załatwić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Co do turnieju jak patrze do juz duzo osob z tych składów nie gra na serwie..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Skoro Thermal Teraz jest online i niema problemów zjego dostępnaścią to proponował bym, Zrobić nowy temat i nowe składy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 (edited) Dobra propozycja BanY. Tak jak już mówił Grzybek, większość już na servie nie gra. Więc wypadałoby zrobić nowe składy itp. Więc ja się już pisze 2 Post: Wujku Thermalu prosimy o zaglądanie na forum joke oczywiście ale tematy stoją pod znakiem zapytania. Edited November 25, 2010 by kanapka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
POGO Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 panowie mozna sie dopisac do turnieju ? moze ktos nie moze i dołacze za niego ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfrontacja sw. warzyw Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 pogo zapisywać się już nie można wybaczcie, że ostatnio nie ma mnie na servie ale zacząłem maniaczyć w Gothica RPGi są super ale jeśli turniej w końcu się odbędzie to będę do dyspozycji mam nadzieję, że po Gothicu z formy nie wypadnę ( której i tak nie mam bo ja zawsze gram na farcie) Pozdro ksw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts