Mike. Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 o Nick: Skuziak o Wiek: 16 o Steam_ID: STEAM_0:1:315577370 o Staż w CS: 3 lata o Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: Gram codziennie , i tylko na tym serwerze po jakieś 4 godziny dziennie z przerwami 5 minutowymi. o Od kiedy u Nas grasz - gram od Września o Powód ubiegania się o Admina: Kultura,Ład i Porządek te 3 zasady chciałbym dopilnować na tym serwerze. o Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby:Gram dosyć długo na serwerze , ogarniam Amx na 10, Jestem dosyć znany na serwerze.Co do mojej aktywności na forum....od dzisiaj będę uczestniczył w tutejszym życiu na forum. Proszę o Pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam i dziękuje .Skuziak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted October 16, 2010 Author Report Share Posted October 16, 2010 Nie wiem czemu ustawiło mi junior member ale to chyba nie szkodzi jak mam 16 lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Nie- pierwszy post to podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted October 16, 2010 Author Report Share Posted October 16, 2010 Pierwszy post to podanie tak , ale napisałem wyraźnie że będę pisać regularnie posty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qu!ck.-hoOt Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 "Jestem dosyć znany na serwerze" - Ja osobiście Cię nie widziałem w ogóle . "gram od Września" - To jeszcze nie jest dużo. Wiele osób gra tutaj dłużej a nawet nie myśleli żeby podanie napisać. No i tak jak Taczu aktywność na forum. Krócej mówiąc jestem na Nie . Pozdrawiam Quick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 przykro mi, ale Cie nie znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Poczekaj, pograj, musimy Cię poznać osobiście, ja również Ciebie nie znam .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr@gomenI Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Sory, ale od kiedy gram na serwerze to chyba ani razu Ciebie nie widziałem, a oprócz tego jestem na nie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Nie - Dlaczego? - Nie znam Cie na forum - 1 post = podanie - double post we własnym podaniu - Widziałem cie może parę razy na serverze ale kompletnie nie kojarzę tylko nazwę pamiętam - 1 miesiąc gry tutaj to trochę słabo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted October 16, 2010 Author Report Share Posted October 16, 2010 Nie no prawdę nie chce nic mówic ale to naprawde jakaś parodia... Wszyscy piszą że mnie nie znają. Macias pisze że mnie nie zna a ma mnie na steam w znajomych i normalnie gadamy , z Racą też kiedyś gadałem , tylko by musiał sobie normlanie przypomnieć , Quick to samo Wszyscy którzy tutaj napisali mieli ze mną kontakt i rozmawiali normalnie ze mną tylko trzeba sobie przypomnieć , a co do postów to rozumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Ze mną gadałeś? Możliwe, tylko powiedz w jakim byłem stanie, bo wczoraj też podobno miałem konferencje na skype z voilliumem, czego nie pamiętam ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Fakt faktem mam cię w znajomych na steam Kilka razy widziałem cię w grze... Ale... Aktywność na forum "-" Aktywność w grze... "+" Niby grasz od września w co za bardzo nie wierze. Reasumując z mojej strony N.I.E Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Macias pisze że mnie nie zna a ma mnie na steam w znajomych i normalnie gadamy , dzisiaj mnie dodałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mteuszk Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Ja na nie. Podobno będziesz brał udział w życiu forum a widze 4 posty 4 we własnym podaniu w tym double post. Widzuje Cię na serwerze, ale nie często i się niczym nie wyróżniasz. Grasz od września, a to nie jest długo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Grałem z tobą raz albo dwa. Admin po miesiącu grania na serverze? To moze odrazu rozdamy adminów wszystkim którzy graja tu dłużej niż miesiąc. Na forum dotychczas nikła aktywnośc.. To sobie teraz porównaj: Zanim dostałem szanse spróbowania swoich sił jako admin grałem tu ponad rok co w porównaniu do twojego jednego miesiąca jest już czymś. -NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Koszmar jaki stanowczy, mrrrr :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts