seciak Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Data otrzymania kicka\bana: 08.11.2010r. Godzina: około 22 Nick Admina wręczającego: Blancik Nick Gracza zbanowanego: seciak Uzasadnienie kicka\bana: 'Czitujesz Wallhack / Aim Treść odwołania: Witam. Jestem nowy na serwerze, chciałem pograć tutaj z kolegami. Niejaki Rafik oskarżył mnie o aima... Powód jego oskarżenia prosty: biegając z MP5 wsadzam bańki, to muszę mieć aima, bo przecież "tak się nie da". Jak ktoś kiedyś ogarnął MP5 to wie, jak z tym się lata i jak ładnie wchodzą buły... Liczę na rozpatrzenie mojej prośby, bo chciałbym pograć na bf2 razem z kolegami. Mam nadzieję, że nie jest to kolejny z serwerów typu: "Jakiś nowy mnie ubił to musi coś mieć..." Pozdrawiam: seciak Dowód uzasadniający odwołanie: [AMXBANS] ===============================================[AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl[AMXBANS] Przyczyna: 'Czitujesz Wallhack / Aim - Serwery CS TheGames.PL'[AMXBANS] Czas: 'permanentnie'[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:27219705'[AMXBANS] Twoje IP: '83.28.158.205'[AMXBANS] ======================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Blancik nie zbanował zapewne za nic. Bądź cierpliwy przyjdzie to wrzuci zapewne demo. Sprawdz czy nie zrobił Ci screenow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seciak Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Czy są screeny sprawdziłem zanim założyłem temat, brak. Poza tym co da screen jeśli "mam aima", ze screena tego nie "wyczytasz". Pozostaje tylko czekać do jutra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 (edited) nie martw sie. wrzucisz screny/Blant demko i bedzie ok ;] chyba ze miales rzeczywiscie "aima" ; ] Edited November 9, 2010 by Ynex ort. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 (edited) biegając z MP5 wsadzam bańki, to muszę mieć aima, bo przecież "tak się nie da" ? A to jak koles bedzie mial aim'a i bedzie walil z np: ak same banie to tez moze powiedziec ze ma opracowane ak ? Moze i masz opracowana Mp5 ale nie wiadomo czy nie masz aim'a. To nie jest żadna wymowka. Edited November 9, 2010 by grzybek77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seciak Posted November 10, 2010 Author Report Share Posted November 10, 2010 Nie mówię, że same banie mi wchodzą... Po prostu biegnąc potrafię wsadzić z mp5 hs. A aim działa tak, że ZAWSZE wchodzi bania, czy są inne wersje, o których nie słyszałem...? I taka prośba: Czy Blancik mógłby łaskawie tu wejść...? Bo chciałbym sobie pograć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seciak Posted November 15, 2010 Author Report Share Posted November 15, 2010 Dziękuję za totalne olanie mnie przez Blancika, życzę "miłej gry" na tym serwerze... Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Dobra przyznaję błąd.. Nie zrobiłem demka ale typ wyglądał strasznie na odpalonego wsadzał same banie.. Więc dałem mu bana .. Może i się pomyliłem narazie dam ub. Bo nie mam żadnego potwierdzenia .. Więc UB i close ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 szczerze to chyba wole się mylić ale tydzień na posta odpisujesz z reklamacja bana ? To już przegięcie ! Jeżeli brak w ciągu u24h odpowiedzi amina - unb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts