karmel-! Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Tytuł Tematu: Odwołanie od bana (karmel-! / by Blancik) Data otrzymania bana: 19:11:2010 Godzina: Coś po 21 Nick Admina wręczającego: Blancik Nick Gracza zbanowanego: karmel-! Uzasadnienie bana: Ss'y na forum Treść odwołania: Na serwerze gram tylko w weekend, ponieważ tylko wtedy jestem w domu (wracam z akademika). Bardzo mi się podoba ten serwer, dlatego zamierzam tu dalej grać, lecz lekko przeszkadza mi w tym (wprawdzie niesłuszny) ban. Proszę o szybkie rozpatrzenie i przyznanie mi UB :] Proszę także o nie banowanie mnie ciągle za nic. Zróbcie kicka i screeny karzcie wrzucić na forum, a nie od razu mnie banujecie, proszę. Dowód uzasadniający odwołanie: Wrzucam screeny : P.S. - Co do tego radaru i: czerwonego armoru, HP i latarki :(taką mam wersję od kuzyna)http://forum.thegames.pl/bf2-mod-skargi-i-odwolania/1444-odwolanie-od-bana-karmel-by-koszmar.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 masz UNB co do Twojej prośby to jak można nie banować ? To nie miało by najmniejszego sensu robienie screenów i pozwalanie dalej grać. Przecież jak ktoś jest czysty nie będzie problemów w UBN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmel-! Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 (edited) Chodzi mi o to , że blancik dał mi bana , a na moim ip od neo gram nie tylko ja , i wszyscy w nerwieni na mnie , a czysty byłem , zmieniłem ip wszedłem na serva , żeby powiedzieć ,że ss'y są już na forum , blant na chwile wszedł , dał mi perma , i zniknął ;/ Edit; No i oczywiście dziękuje za unbana Edited November 19, 2010 by karmel-! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Masz perma = nie wchodzisz na serwer, po to jest perm. Jeśli wrzucasz ss'y, to poczekaj. Mi nie pasuje radar, którego nie widzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 (edited) Raca, mi się nie raz też wył"ą"cza radar. Nie wiem czemu. Edited November 20, 2010 by BanY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Raca, mi się nie raz też wyłancza radar. Nie wiem czemu. Po 1st wyłącza a nie "wyłancza" Po 2nd jak może się sam radar wyłączyć? Po 3rd Koszmar powinien się wypowiedzieć na temat tego karmela też.. Bo była inna akcja tylko po zrobieniu mu screenów przez Koszmara ten uciekł z gry.. P.S. Jeśli komenda amx_ss np.5 to daje 5 ss'ów czyli 2 jeszcze brakuje? hmm dziwne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Mi się nie raz Wyłącza nie wiem co się dzieje. może coś w ustawieniach nie wiem naprawde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmel-! Posted November 20, 2010 Author Report Share Posted November 20, 2010 Blancik zrobiłeś mi 3 screeny, więcej nie mam i nie miałem , zawsze wstawiałęm tyle screenów ile mi admin zrobił tak jak np. w przypadku 'Koszmara kiedy zajeło mi kupę czasy wstawienie 15 scrrenów , które mi zrobi, każdy był czysty . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts