CumShOoOoter Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 (edited) Tytuł Tematu: Odwołanie od bana + screeny Data otrzymania bana: 27-11-2010 Godzina: 11:46 Nick Admina wręczającego: BanY Nick Gracza zbanowanego CumShOoOoter Uzasadnienie bana: Screeny na Forum ! - Serwery CS TheGames.PL ' Treść odwołania: Prosze o UB. Dowód uzasadniający odwołanie: screeny (tylko 2 sa w katalogu). Edited November 28, 2010 by CumShOoOoter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Daj 3, pogadamy, nie ma 3, nie gadamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 tu jest poprzednie odwołanie http://forum.thegames.pl/odwolania-od-banow-ze-screenyami/1533-odwolanie-od-bana-screeny.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Thermal może teraz akurat miał wh.... niech wrzuci 3 screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
CumShOoOoter Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 Nie rozni sie niczym od drugiego screen'a widocznie dlatego przeoczylem. BanY - czesto gramy razem na serwerze, nie odzywam sie, nie lize tylka tylko gram. Jakbys byl uwazny to bys widzial, ze na niektorych mapkach akurat idzie mi bardzo dobrze, a na niektorych wrecz tragicznie, a to wszystko podczas jednej 'sesji' grania. Sam zauwazylem, ze jestes troszeczke zakompleksiony byc moze mi sie to tylko wydaje, a byc moze to tylko mala nuta arogancji z twojej strony. Czesto rowniez patrzylem na 'spect'cie' jak grasz i moim zdaniem sam uzywasz WH. Podkresle tylko, ze nie jest to zadne oskarzenie z mojej strony, tylko obiektywna opinia. Prosze o odbanowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Powiem ci tak: Nie mogę ci dać ub, bo nie wrzuciłeś 3 screna, osobiscie nic do ciebie nie mam, ale jak ludzie mi piszą na u@ to chyba musze to sprawdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CumShOoOoter Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 Wyedytowalem wczoraj pierwsza wiadomosc (zobacz na nia), jest tam trzeci screen. Za pierwszym razem go nie wrzucilem bo tak samo wyglada jak screen drugi i dlatego go widocznie przeoczylem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Ok UNB. Godziny się różnią ~~Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 ~BanY jak piszesz close, to zamknij temat spotykam już taki 4 temat że piszesz "~Close" albo "~~Zamykam" a temat otwarty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 (edited) Po prostu, coś z przeglądarką nie wczytuje mi nie których treści ;/ a teraz piszesz w zamkniętym temacie.. i po co? to temat dotyczący ub a nie tego czy Ci się coś wyświetla czy nie.. Edited December 2, 2010 by blancik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts