hero Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) Witam! Dosyć długo gram na war3ft i widzę co się dzieje gdy nie ma admina, więc postanowiłem złożyć podanie o przydzielenie mi tej funkcji. Nick: hero Wiek: 16 lat Steam_ID: STEAM_ID_LAN 1 05:56 Staż w CS: 2 Lata Datę rejestracji na forum: Dziś - 29 lipca 09 ale postaram się włączyć w życie forum. Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: Dość sporo.. a ogólnie 28.98hr - ciągle rośnie Powód ubiegania się o Admina: Już mnie nudzi widok osób nie przestrzegających zasad serwera gdy nie ma admina. Chcę aby zapanował porządek. Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby:Miałem admina na wielu serwerach min: (mam na cs-hard - kilka serwerów), na serwie klanowym i na serwie kumpla oraz kilka innych dawno temu. Dobrze znam się na amx, gdy ktoś ma problem staram się go wysłuchać i pomóc. Nie dziele sobie osób na te które lubię i nie lubię, wszyscy są dla mnie równi. Staram się nie popełniać błędów w pisowni- nie jestem analfabetą. Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego podania. (już chyba nie ma żadnego błędu) ps. Jeśli jakiś moderator będzie miał ochotę to proszę o wrzucenie tego tematu do działu "sprawy organizacyjne" Edited July 29, 2009 by hero błąd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 ()_() zatkao mnie ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazu Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 miło wiedzieć że jestem dzieckiem neo poza tym jak dla mnie za mało czasu spędzasz na servie jeśmi mam prawo głosu jestem na nie (P.S.) Nie ten dział Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 Tak wiem, że nie według wzoru lecz go nie mogłem znaleźć. To mi chyba możecie wybaczyć :-P kazu.. przykro mi, że uważasz się za dziecko neo... chodziło mi osoby które nie przestrzegają regulaminu w grze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Lolp kochany już nie wiem jak do Ciebie kur*** dotrzeć czy ty nie rozumiesz co się pisze napisze normalnie, choć miałem napisać tak jak czuje ale wtedy były by same ***** zamiast slow czy ty jesteś mieszanka wody i cementu ? bo coś mi się tak zdaje jak den pisze Jeśli wskażesz błędy w podaniu to na chuj się wpierdalasz ?co pokazać chcesz, ze opanowałeś zawiła technikę czytania ? w ogóle na chuj się wpierdalasz ? po raz drugi co to twoja sprawa, admin na war ? pisze po raz setny JEBIE MNIE TWOJE ZDANIE NA TAKIE TEMATY tylko zaraz nie mów, ze cie nikt nie kocha i w ogóle cie nie lubimy bo gdybyś czasem użył tego co masz w bani, a nie tylko po tym, jak zbierzesz solidna zjebę jeszcze raz wypowiesz się w takim temacie i zbanuje Cię PERMEM bo mam dość mówienia tego samego w kółko bo ty nie czytasz miedzy wierszami a nawet jak Ci ktoś mówi w prost tez nie rozumiesz Pozdrawiam Kochający Was Thermal PS co do tematu kolego popraw i uzupełnij all btw w ogóle Cie nawet nie kojarzę PS 2 Lolp USTOSUNKUJ się do tego co napisałeś i co ja napisałem bedzie off top, ale trudno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazu Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 ...tylko zaraz nie mów, ze cie nikt nie kocha i w ogóle cie nie lubimy... wiesz permal ja ci powiem szczerze to dziecko mnie irytuje i jak go widzę na serwie lub jakis jego post to mi się zaraz zygać chce ...bo gdybyś czasem użył tego co masz w bani... według mnie żeby czymś ruszyc trzeba jednak to "coś" mieć nie to żebym cie krytykował czy coś ale to jest takie moje małe zdanie na temat tego osobnika nie wiem jak inni. pozrdo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CraCkIsBaD Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) Edycja Moderatora DEN: Treść niezgodna z tematem (dlatego została usunięta), nic nie wniosłeś do tematu. Spam. Swoje prywatne utarczki z graczami kieruj na PW, nie na forum. Edited August 13, 2009 by DEN Treść niezgodna z regulaminem - spam. Czyszcze ją. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts