Jump to content
TheGames.PL More than games

prosze o unbana

zajoba
 Share

Recommended Posts

No więc tak nie grałem ze 3 dni i dzisiaj wchodzę o 22:00 i Grz3s!3k daje mi bana że niby nie wrzuciłem ss'ów które zrobił Raca o 18:03 tego samego dnia. Tylko, że ja nie grałem o 18 i z wielką prośbą proszę o ub. Może mam bardzo małe szanse ale już kiedyś jak dostałem bana wrzuciłem ss'y i teraz również bym to zrobił gdybym je tylko posiadał.

Z poważaniem do adminów zajoba.

Ktoś się zwyczajnie podszył na mój nick. Ja nigdy nie miałem żadnych cheatów i CumShOoOoter powiedz mi za jakim rogiem niby ja zawsze się czaje bo nie pojmuje. Jeszcze raz mówię że nie mam ss'ów bo to nie ja grałem tylko jakaś podszywka która najwyraźniej sama nie potrafi uczciwie odznak wbić.

Dobre sobie. De_nuke - Tak się składa, że to ja napisałem do `Koszmara i poprosiłem o sprawdzenie go (bo wyglądał na haxa), a on odpowiedział, że się bije o medal i powie Racy. Na pewno to był oryginalny 'zajoba', Jego teksty itp. o tym świadczą. Albo ss'y albo perm - tak do adminów. Na pewno się przestraszył i teraz ukrywa to ;].

Btw. To jest jeden z powodów dlaczego bym zrobił Only Steam : Będąc na spectatorsie i patrząc na NS, zauważyłem, że większość ma haxy, ale (sorry za to) admini tego po prostu nie ogarniają. Tym bardziej przedpołudniem i od 23:15... (Bez urazy admini - nie chodzi o Was, bo dobrze adminujecie, ale po prostu: czasem Was nie ma...[szkoła, praca itp, nie wnikam]). Więc proszę Wujka Thermala o branie tego pod uwagę.

Tyle ode mnie.

pozdro kanapka!

2 POST (dla Skuziego):

Piszę posty tylko takie, które (jak mi się wydaje) są potrzebne lub mam coś do wniesienia w owej sprawie. Edytuje posty, (niektóre po kilka/kilkanaście razy) aby nie SPAM'ować. Nie piszę postów podobnych np. do takiego: "Tak, też jestem za. Nice pomysł", lecz staram się rozwijać moją wypowiedź (pozdro Ynex, twoja szkoła :P) i napisać w niej jak najwięcej.... A więc wszystko wyjaśnione :)

Edited by kanapka!

to pewnie też jesteś w stanie wytłumaczyć to, że ten kto

wchodził na nasz serwer cs także tak jak i ty, miał neostradę w domu.

I co jeszcze mniej dziwne, zapewne także proste w wytłumaczeniu, jest

to adres IP z Twojej puli, z puli jaką dostaje Twoja centrala TP w regionie.

Ale oczywiście to pewnie Twój zły kolega stwierdził ze wejdzie na Twoim nicku

na nasz serwer cs i będzie Ci robił zły PR. I doprowadzi byś miał bana, bo jest Twoim

odwiecznym wrogiem, wręcz od zarania dziejów wasze rodziny miały ze sobą na pieńku.

A ostatecznym rozwiązaniem było to, ze podszedł Cie i "załatwił" Ci bana, a Ty biedaku

teraz będziesz musiał iść dalej przez życie z tym jarzmem porażki

Zabijają mnie dzieci tego serwera osobiście sam sprawdziłem na tym serwerze około 30 graczy z cheatami i naprowadziłem admina na te żałosne dzieci; )

Zajoba zabija haha.. gościu jednego dnia lami zamyka serwer ,a tu nagle zamienia sie w mini opór walczy o medal i tu wielkie <wooow> .

Unban'a to se możesz gościu wymalować na czole; )

post-1075-15487743528868_thumb.jpg