zajoba Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 No więc tak nie grałem ze 3 dni i dzisiaj wchodzę o 22:00 i Grz3s!3k daje mi bana że niby nie wrzuciłem ss'ów które zrobił Raca o 18:03 tego samego dnia. Tylko, że ja nie grałem o 18 i z wielką prośbą proszę o ub. Może mam bardzo małe szanse ale już kiedyś jak dostałem bana wrzuciłem ss'y i teraz również bym to zrobił gdybym je tylko posiadał. Z poważaniem do adminów zajoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Nie gadaj, byłeś na serwerze .. Mapa była de_nuke. Robiłem ss, Koszmar świadkiem. Czekamy. Btw. Podanie nie jest wg. wzoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CumShOoOoter Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Bylem przy tym gdy dostales bana. Twoja wczorajsza gra byla poprostu w twoim stylu (tzn. minimalne wychylenie sie zza rogu i odrazu head) :down: Na nic tu twoje klamstwa, nie masz screenow bo sa zaczitowane i pewnie z przerazenia odrazu usunales Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 tak tak wrzuc ss'y w sumie to ja to mialem zrobic ale o medal sie bilem wiec poprosilem o to race Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sylweek Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Haha nie grał ze 3 dni dobre to jest. A ja tak sie składa, ze byłem 2 dni pod rząd w domu cały czas i tak sie składa, że grałem z nim i to dużo. To tak w kwestii wyjasnienia zajoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajoba Posted December 1, 2010 Author Report Share Posted December 1, 2010 Ktoś się zwyczajnie podszył na mój nick. Ja nigdy nie miałem żadnych cheatów i CumShOoOoter powiedz mi za jakim rogiem niby ja zawsze się czaje bo nie pojmuje. Jeszcze raz mówię że nie mam ss'ów bo to nie ja grałem tylko jakaś podszywka która najwyraźniej sama nie potrafi uczciwie odznak wbić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 (edited) Dobre sobie. De_nuke - Tak się składa, że to ja napisałem do `Koszmara i poprosiłem o sprawdzenie go (bo wyglądał na haxa), a on odpowiedział, że się bije o medal i powie Racy. Na pewno to był oryginalny 'zajoba', Jego teksty itp. o tym świadczą. Albo ss'y albo perm - tak do adminów. Na pewno się przestraszył i teraz ukrywa to ;]. Btw. To jest jeden z powodów dlaczego bym zrobił Only Steam : Będąc na spectatorsie i patrząc na NS, zauważyłem, że większość ma haxy, ale (sorry za to) admini tego po prostu nie ogarniają. Tym bardziej przedpołudniem i od 23:15... (Bez urazy admini - nie chodzi o Was, bo dobrze adminujecie, ale po prostu: czasem Was nie ma...[szkoła, praca itp, nie wnikam]). Więc proszę Wujka Thermala o branie tego pod uwagę. Tyle ode mnie. pozdro kanapka! 2 POST (dla Skuziego): Piszę posty tylko takie, które (jak mi się wydaje) są potrzebne lub mam coś do wniesienia w owej sprawie. Edytuje posty, (niektóre po kilka/kilkanaście razy) aby nie SPAM'ować. Nie piszę postów podobnych np. do takiego: "Tak, też jestem za. Nice pomysł", lecz staram się rozwijać moją wypowiedź (pozdro Ynex, twoja szkoła ) i napisać w niej jak najwięcej.... A więc wszystko wyjaśnione Edited December 1, 2010 by kanapka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Hehe kanapka oczywiścię znowu wypracowanie na pół strony , nie no nawet troche prawdy w tym jest , przed południem akurat często siedze wiec mógłbym to jakoś ogarnąć no ale cóż nie mam uprawnień. Pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Kolejne wejście na banie... :down: Twoje szanse na ub to ... 0%? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 to pewnie też jesteś w stanie wytłumaczyć to, że ten kto wchodził na nasz serwer cs także tak jak i ty, miał neostradę w domu. I co jeszcze mniej dziwne, zapewne także proste w wytłumaczeniu, jest to adres IP z Twojej puli, z puli jaką dostaje Twoja centrala TP w regionie. Ale oczywiście to pewnie Twój zły kolega stwierdził ze wejdzie na Twoim nicku na nasz serwer cs i będzie Ci robił zły PR. I doprowadzi byś miał bana, bo jest Twoim odwiecznym wrogiem, wręcz od zarania dziejów wasze rodziny miały ze sobą na pieńku. A ostatecznym rozwiązaniem było to, ze podszedł Cie i "załatwił" Ci bana, a Ty biedaku teraz będziesz musiał iść dalej przez życie z tym jarzmem porażki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Zacny wiersz bracie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Zabijają mnie dzieci tego serwera osobiście sam sprawdziłem na tym serwerze około 30 graczy z cheatami i naprowadziłem admina na te żałosne dzieci; ) Zajoba zabija haha.. gościu jednego dnia lami zamyka serwer ,a tu nagle zamienia sie w mini opór walczy o medal i tu wielkie <wooow> . Unban'a to se możesz gościu wymalować na czole; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts