Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted
  hulkster said:
Na razie powiem tylko tyle, bo to tym tekście spadłem z krzesła

Właściwie to nic nie powiem, tylko ..

[ATTACH=CONFIG]98[/ATTACH]

Dziękuje ....

Btw - ładnego maila masz kolego

zakładanie maila to dla mnie 5 s no ale wiesz :D!!

nawet nie pamiętam hasła nie moja wina ze na o2 dodaje do bele czego datę urodzenia a ze mam 19 lat :] no to jakoś tego nie ukrywam :]

Posted (edited)
  Ynex said:
Dobra, powiem tak :

- Swoje sprawy załatwiać na privie odnośnie Tenshiego i Blancika

- Proszę o nadanie werdyktu i zamknąć temat, bo ta dyskusja nikomu nie służy, tylko prawdę mówiąc zaniża poziom forum wrzucaniu na siebie.

- Odwołanie nie jest według wzoru jak i nazwa tematu, powinien zostać on natychmiast zamknięty i poczekać na poprawne go napisanie od nowa.

- Pozdrowienia dla kikiego.

Jak to miało być do mnie To jestem Shamil a nie wymyślony ciąg znaków

Ostatnio edytowane przez Qu!ck.$hoOt; Dzisiaj o godzinie 23:37

Dzięki że z edytowałeś post i zamieniłeś z Shamil na kiki -.- mądre :)

Edited by shamil
Posted (edited)

Widzę ładne ogarniecie adminów jak zmieniają treść postów ?omg!?

poniższy post zostanie znów edytowany przez jakiś adminów ??

Edited by shamil
Posted

Tenshi - wyobraź sobie ze nie czytam każdego posta czy tematu, chociaż by dla tego ze może mi on umknąć i twojego nie kojarzę

Blancik - moim zdaniem przywalasz się bo Raca w moim odczuciu nie użył tu stwierdzenia byle kogo w takim kontekście jaki ty kreujesz

Moim zdaniem ban słuszny

Decyzja pozostaje u Racy co z kolegą czy ma bana czasowego

czy perma, choć zakładam ze po czasowym i tak nie będzie grał u nas wiec ...

Posted (edited)

Mam układ, wszystko zostanie ci przebaczone o ile wpłacisz kasę na serwer. Ile? Dajmy na to nie mniej niż 40zł, wiesz .. szkody moralne i w ogóle.

Tenshi said:
Skoro o mnie mowa, wypowiem się.

Wcale Cię Blant nie poniosło, zauważ, że skargi są tylko na racę, jest to drugi administrator po Johny_Killer na którego ktoś ma coś do powiedzenia.

Nazywanie byle kim, wrzucanie na graczy i durne, dziecinne zachowania to atut racy. Przejrzyjcie na oczy w końcu. On tutaj jest królem & władcą. Powinniście jeszcze wszyscy klękać przed nim do..

Tak tenshi, ja i Johny nie lubimy jak ktoś się zachowuje jak ty i shamil. Może dlatego, że jestem osobą szczerą i nie lubię ludzi dwulicowych?

Tenshi said:
Unb dostałem może i niesłusznie, ale administrator który bluzga i zachowuje się jak największe dziecko wśród innych w piaskownicy się już wtedy na mnie wyżył, skopał leżącego. H@ nie wypowiadał się w temacie, a na pewno go widział. Grałem w późniejszym okresie z nim [T.P.] kilka map i nie miał nic przeciwko mojej grze na bf2 TG. Bana [bodajże 05.12.2010] nie dostałem wcale ja, tylko podszywka, nie trudno [blancik] było wejść na steam i zobaczyć, że byłem offline od kilkunastu dni.

Ojej! Zabrałem dziecku łopatkę? Ja jestem przeklęty, każdy mi to powtarza, nawet rodzice .. ale co zrobisz?

Tenshi said:
Co do tych "cytatów" z komunikatorów. raca, jesteś supcio? Dawaj ssy ;]

A jestem supcio? Naprawdę? Dzięki, poprawiłeś mi humor. Czuję się wspaniale. Niestety muszę cię zmartwić .. nie mam ss'ów.

Tenshi said:
Jeszcze do gracza loN'a.. Grasz na TG zbyt krótko, aby mówić, kto jest najlepszym, a kto najgorszym adminem. Znam racę "trochę" dłużej od ciebie i ogólnie nigdy nic do niego nie miałem.

lon gra już jakiś czas na serwerze

Tenshi said:
Ale cóż.. Syndrom.. Piotrusia Pana? ;)

To do mnie? Chłopie, kto tu ma ten syndrom? Mi nikt nie rozkazuje co mam robić, jak w twoim przypadku .. (usuń! - już się robi!)

Jeśli ja mam kompleks Piotrusia Pana, to ty chłopie Calineczki ..

Edited by Raca
Posted
  hulkster said:
Tenshi - wyobraź sobie ze nie czytam każdego posta czy tematu, chociaż by dla tego ze może mi on umknąć i twojego nie kojarzę

Zwracam honor. Założyłem, patrząc na liczbę odwiedzin, że i Ty byłeś w moim temacie ;)

A jeśli nie, to możesz zajrzeć, bo ciekawe rzeczy tam zostały zamieszczone

Posted
  Raca said:
Mam układ, wszystko zostanie ci przebaczone o ile wpłacisz kasę na serwer. Ile? Dajmy na to nie mniej niż 40zł, wiesz .. szkody moralne i w ogóle.

To odnosi się do mnie ?? mam wpłacić 40 zl ? na server ?

Dziękuje na razie :) Pozdro Raca dla Ciebie

Jest dużo serwerów bf2 :D

i dobrze pojechał Tenshi Race jest low graczem wiec musi wyrzuca lepszy graczy :] Podro dla tego servera :]

Posted

no tak, bo co innego mogłeś powiedzieć po za ze ktoś jest low

to jesteś lepszy serwerów jest dużo

racja to wolny kraj wiec sp........robój poszukać innego

Pożegnam cie w twoim ograniczonym języku - pozdro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...