Jump to content
TheGames.PL More than games

Shamil Unban ! RACA pozdro!

shamil
 Share

Recommended Posts

Na razie powiem tylko tyle, bo to tym tekście spadłem z krzesła

Właściwie to nic nie powiem, tylko ..

[ATTACH=CONFIG]98[/ATTACH]

Dziękuje ....

Btw - ładnego maila masz kolego

zakładanie maila to dla mnie 5 s no ale wiesz :D!!

nawet nie pamiętam hasła nie moja wina ze na o2 dodaje do bele czego datę urodzenia a ze mam 19 lat :] no to jakoś tego nie ukrywam :]

Dobra, powiem tak :

- Swoje sprawy załatwiać na privie odnośnie Tenshiego i Blancika

- Proszę o nadanie werdyktu i zamknąć temat, bo ta dyskusja nikomu nie służy, tylko prawdę mówiąc zaniża poziom forum wrzucaniu na siebie.

- Odwołanie nie jest według wzoru jak i nazwa tematu, powinien zostać on natychmiast zamknięty i poczekać na poprawne go napisanie od nowa.

- Pozdrowienia dla kikiego.

Jak to miało być do mnie To jestem Shamil a nie wymyślony ciąg znaków

Ostatnio edytowane przez Qu!ck.$hoOt; Dzisiaj o godzinie 23:37

Dzięki że z edytowałeś post i zamieniłeś z Shamil na kiki -.- mądre :)

Edited by shamil

Tenshi - wyobraź sobie ze nie czytam każdego posta czy tematu, chociaż by dla tego ze może mi on umknąć i twojego nie kojarzę

Blancik - moim zdaniem przywalasz się bo Raca w moim odczuciu nie użył tu stwierdzenia byle kogo w takim kontekście jaki ty kreujesz

Moim zdaniem ban słuszny

Decyzja pozostaje u Racy co z kolegą czy ma bana czasowego

czy perma, choć zakładam ze po czasowym i tak nie będzie grał u nas wiec ...

Mam układ, wszystko zostanie ci przebaczone o ile wpłacisz kasę na serwer. Ile? Dajmy na to nie mniej niż 40zł, wiesz .. szkody moralne i w ogóle.

Skoro o mnie mowa, wypowiem się.

Wcale Cię Blant nie poniosło, zauważ, że skargi są tylko na racę, jest to drugi administrator po Johny_Killer na którego ktoś ma coś do powiedzenia.

Nazywanie byle kim, wrzucanie na graczy i durne, dziecinne zachowania to atut racy. Przejrzyjcie na oczy w końcu. On tutaj jest królem & władcą. Powinniście jeszcze wszyscy klękać przed nim do..

Tak tenshi, ja i Johny nie lubimy jak ktoś się zachowuje jak ty i shamil. Może dlatego, że jestem osobą szczerą i nie lubię ludzi dwulicowych?

Unb dostałem może i niesłusznie, ale administrator który bluzga i zachowuje się jak największe dziecko wśród innych w piaskownicy się już wtedy na mnie wyżył, skopał leżącego. H@ nie wypowiadał się w temacie, a na pewno go widział. Grałem w późniejszym okresie z nim [T.P.] kilka map i nie miał nic przeciwko mojej grze na bf2 TG. Bana [bodajże 05.12.2010] nie dostałem wcale ja, tylko podszywka, nie trudno [blancik] było wejść na steam i zobaczyć, że byłem offline od kilkunastu dni.

Ojej! Zabrałem dziecku łopatkę? Ja jestem przeklęty, każdy mi to powtarza, nawet rodzice .. ale co zrobisz?

Co do tych "cytatów" z komunikatorów. raca, jesteś supcio? Dawaj ssy ;]

A jestem supcio? Naprawdę? Dzięki, poprawiłeś mi humor. Czuję się wspaniale. Niestety muszę cię zmartwić .. nie mam ss'ów.

Jeszcze do gracza loN'a.. Grasz na TG zbyt krótko, aby mówić, kto jest najlepszym, a kto najgorszym adminem. Znam racę "trochę" dłużej od ciebie i ogólnie nigdy nic do niego nie miałem.

lon gra już jakiś czas na serwerze

Ale cóż.. Syndrom.. Piotrusia Pana? ;)

To do mnie? Chłopie, kto tu ma ten syndrom? Mi nikt nie rozkazuje co mam robić, jak w twoim przypadku .. (usuń! - już się robi!)

Jeśli ja mam kompleks Piotrusia Pana, to ty chłopie Calineczki ..

Edited by Raca

Tenshi - wyobraź sobie ze nie czytam każdego posta czy tematu, chociaż by dla tego ze może mi on umknąć i twojego nie kojarzę

Zwracam honor. Założyłem, patrząc na liczbę odwiedzin, że i Ty byłeś w moim temacie ;)

A jeśli nie, to możesz zajrzeć, bo ciekawe rzeczy tam zostały zamieszczone

Mam układ, wszystko zostanie ci przebaczone o ile wpłacisz kasę na serwer. Ile? Dajmy na to nie mniej niż 40zł, wiesz .. szkody moralne i w ogóle.

To odnosi się do mnie ?? mam wpłacić 40 zl ? na server ?

Dziękuje na razie :) Pozdro Raca dla Ciebie

Jest dużo serwerów bf2 :D

i dobrze pojechał Tenshi Race jest low graczem wiec musi wyrzuca lepszy graczy :] Podro dla tego servera :]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...