NoX Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : NoX [AMXBANS] Przyczyna : ' Czitujesz Wallhack / Aim - Serwery CS TheGames.PL ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1505392150 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 87.6.178.244 ' [AMXBANS] ======================================= To mi wyskoczyło gdy dostałem bana a bana dostałem po tym gdyż graliśmy na de_westwood stałem na dachu z AWP i było 3 gości i jednego po drugim zestrzeliłem i każdy dostał headshota więc admin uznał że mam aima i mnie zbanował nie rozsądne proszę o ub bo na haxach nie gram... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Nie uznawałem cie że masz aima,tylko wh,zrobiłem ci screeny więc wrzuć je tutaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoX Posted December 7, 2010 Author Report Share Posted December 7, 2010 (edited) Nie uznawałem cie że masz aima,tylko wh,zrobiłem ci screeny więc wrzuć je tutaj. Przejrzałem cały folder gdzie mam zainstalowanego cs'a i nigdzie nie mam screenów które mi robiłeś mam tylko z innych serwerów jak mi robili tych co ty mi robiłeś nie mam możliwe że mi dałeś bana bez robienia screenów. Odpowie ktoś? Edited December 7, 2010 by Raca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Tak, odpowiem. Nie ma screenów, nie ma ub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxein Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 sry ze się wtrącę i przepraszam cie raca i pana skuziaka ale pan skuziak tez mi chciał wmówić ze robił mi screeny a mam tylko te co mi robił bany nie orientuje się czy osoba wykonująca screeny czy jej tez się zapisuje w tym folderze cs nie jest dla mnie życiem wiec nie wiem ale jeżeli osoba z banowana twierdzi ze tych screenów nie ma to może admin wykonujący mógłby je wrzucić (jezeli ma ochote i troche wlasnej woli) pyzatym jeżeli nie ma dowodów to powinna ta osoba dostać ub i być pod obserwacja nie ukrywam tak jak ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Ykhmm ciekawe jak ma wrzucić Admin te screeny ? Pomyśl logicznie.. komenda amx_ss daje screeny które robione są automatycznie z Twojego kompa a nie z kompa admina więc do cholery jasnej zrozum że admin nie posiada tego .. @up Co do screenów zgadzam się z Racą nie ma ss to nie ma ub Dziękuję! Dobranoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Człowieku jeżeli były Screen Shot'y to zapisują się one w folderze Cstrike_polish lub Cstrike i nie wmówisz nikomu , że ich nie masz jak admin Ci je robił oMg. Udając głupiego nic tu nie wskórasz ; ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoX Posted December 7, 2010 Author Report Share Posted December 7, 2010 (edited) Hah bardzo śmieszne dzięki down za to co napisałeś i w mojej sprawie jest dokładnie tak samo może powinniście obczaić od nowa system i czy wgl te screeny się robią dobrze bo mi screeny nie były robione przynajmniej ja tak sądzę bo nigdzie ich nie mogę odszukać i down nie zgodzę się z tobą ponieważ gdy admin robi użytkownikowi screeny one też się zapisują na jego komputerze nie mówię że widać to co u mnie ale screeny powinny się zapisać na jego komputerze więc jak byś był łaskawy mógłbyś je wrzucić ? @Edit Aha jeszcze jedno gdybym miał zrobione ss'y to czasem tutaj [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : NoX [AMXBANS] Przyczyna : ' Czitujesz Wallhack / Aim - Serwery CS TheGames.PL ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na banlista.thegames.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1505392150 ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 87.6.178.244 ' [AMXBANS] ======================================= w Przyczynie nie pisało by wrzuć ss'y na forum TheGames.pl? Edited December 7, 2010 by NoX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 nie koniecznie bo mogl osobno zrobic SS i osobno dac bana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Hah bardzo śmieszne dzięki down za to co napisałeś i w mojej sprawie jest dokładnie tak samo może powinniście obczaić od nowa system i czy wgl te screeny się robią dobrze bo mi screeny nie były robione przynajmniej ja tak sądzę bo nigdzie ich nie mogę odszukać i down nie zgodzę się z tobą ponieważ gdy admin robi użytkownikowi screeny one też się zapisują na jego komputerze nie mówię że widać to co u mnie ale screeny powinny się zapisać na jego komputerze więc jak byś był łaskawy mógłbyś je wrzucić ? Nie no, komik jesteś, bez kitu. Ile razy można tłumaczyć? SS'y zapisują się u gracza któremu zostały one zrobione, a nie u admina. Więc sam lepiej obczaj system zanim napiszesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Z całym szacunkiem ,ale głupcze Screen Shot'y znajdują się tylko i wyłącznie u gracza ,któremu są one robione zapisują się w folderze cstrike_polish lub cstrike . Udawanie głupiego to nie jest rozwiązanie jeżeli były one w 1oo% robione; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoX Posted December 7, 2010 Author Report Share Posted December 7, 2010 Omg... Admin mówi że mi zrobił screeny a na moim komputerze tych screenów nie ma i wszyscy do mnie wyskakują z tymi screenami chociaż na moim komputerze tych screenów nie ma a właśnie koleś na dole tam napisał ze zrobił osobno screeny a potem dał bana to nie jest raczej tak ze jak robi się screeny przez amx_ss to nie robi ss i banuje automatycznie? A co do ciebie Raca wiem że zapisuje się na komputerze gracza lecz kopie są na komputerze admina fakt nie będzie widać tego co u gracza czy ma wh czy coś ale kopie są u admina na kompie z normalnej gry. Więc nie wiem albo dostane tego ub albo pierdolę za przeproszeniem bo pewnie nie jednego gracza już tak udupiliście... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 AMX_SS NIE BANUJE AUTOMATYCZNIE GRACZA: ) Wbij sobie to do swojej małej główki ; ) Sam byłem adminem to wiem ,że nie banuje .. Może w trakcie robienia SS'ów wyszedłeś i na wejściu zbanował Cię ; ) Ile razy polował blancik lub netro na uciekającego cheatera; ) Kto robił Ci SS'y? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Ja robiłem ss, Sebo był świadkiem a powód Czitujesz wallhack/aim przypadkiem się pojawił,robiłem to wieczorem , czitujesz i ss na forum sa zaraz obok siebie(cyferki) to akurat moją pomyłka za którą bardzo przepraszam a ss zrobiłem ci i musisz je mieć na komputerze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Omg... Admin mówi że mi zrobił screeny a na moim komputerze tych screenów nie ma i wszyscy do mnie wyskakują z tymi screenami chociaż na moim komputerze tych screenów nie ma a właśnie koleś na dole tam napisał ze zrobił osobno screeny a potem dał bana to nie jest raczej tak ze jak robi się screeny przez amx_ss to nie robi ss i banuje automatycznie? A co do ciebie Raca wiem że zapisuje się na komputerze gracza lecz kopie są na komputerze admina fakt nie będzie widać tego co u gracza czy ma wh czy coś ale kopie są u admina na kompie z normalnej gry. Więc nie wiem albo dostane tego ub albo pierdolę za przeproszeniem bo pewnie nie jednego gracza już tak udupiliście... Kurwa mać, nie będziemy dyskutować. Dajesz ss'y, albo nie? Bez ss'ów ub nie będzie. Jak mogą być kopie u admina moronie?z Jeśli "pierdolisz", proszę bardzo. Pierdol, se pierdol a i tak gówno z tego będziesz miał. Koniec, kropka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebo91 Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Tak jestem Świtkiem jeszcze sam do ciebie pisałem żebyś go zbanował i zrobił mu ss. A ss masz na pewno zrobione tylko nie będziesz miał je na pulpicie tylko na dysku C albo innym jak masz partycje zrobione i one będą w folderze cs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoX Posted December 8, 2010 Author Report Share Posted December 8, 2010 (edited) Ja jebie ludzie ogarnijcie się wy ciągle mi o tych ss jebiecie jak nie dacie mi ub to sobie pójdę gdzieś indziej mi nie zależy tylko chodzi mi oto że sieć nie ogarnięta skoro admin mi zrobił ss'y a ja grałem na serwerze to dlaczego do kurwy jasnej mi żadna informacja nie wyskoczyła ? Tylko od razu bana dostałem i nie wmawiajcie mi że mam te ssy bo ich nie mam! A ty admin jak jesteś taki noob i na każe powiedzenie gracza "Ej admin weź zbanuj tego modela bo coś mi się wydaje że na wh gra" będziesz banował graczy to powodzenia w przyszłości. Taczu: Warn. Edited December 8, 2010 by paczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 1.Brak Kultury. 2. Obraza admina. Ps. Jak nic nie widziałeś to załóż sobie okulary....ss MASZ i nie wciskaj kitu wszystkim. Masz dzisiejszy dzień na wsadzenie ss jak nie to nie będzie ub bo za bardzo się tu nam napinasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted December 8, 2010 Report Share Posted December 8, 2010 dostaniesz warunkowego unbana i na Twoim miejscy wykazywał bym więcej kultury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts