Shamil Rev Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 no tak, bo co innego mogłeś powiedzieć po za ze ktoś jest low to jesteś lepszy serwerów jest dużo racja to wolny kraj wiec sp........robój poszukać innego Pożegnam cie w twoim ograniczonym języku - pozdro Widać nie wszyscy ale większość adminów na tym serwie to analfabeci ale to tam IDIOCI szczególności czyli hulkster + Raca +Ynex +Mteuszk osoby które tylko spamują na forum żeby posta na bić nigdy nie grały ze mną an serwie a się udzielają GZ!!! pozdrowienia dla was jeszcze raca siedź sobie w tej brukselce i zapraszam do Rybnika ;] ! napisz na forum jak byś się wybierał chętnie się spotkam z tobą hulkster + Raca +Ynex +macias+Mteuszk Do tych osob zakladanie maila sa trudne itp wiec!! inteligenci GZ! (kiki) haushuahsua xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 z mailem chodziło mi o to ze dla mnie jesteś 19 letnim frajerem DODATKOWO z pedalskim mailem tłumacząc się ze nie wiedziałeś co wpisać było wpisać prawdę o sobie, coś o braniu do dupy i ssaniu... Bo zakładam że właśnie taki jesteś, frajer z za monitora, zgrywający guru Zapraszam cie do warszawy na grochów jak taki do przodu jesteś i chcesz się sprawdzić. A tam po drugiej stronę monitora jak skończysz walić gruchę ucałuj mamusie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 To sie chlopaczku osmieszyles. Ehh. Chlopcze oni stawiali tego serva.. Ale co tam powyzywaj sobie na forum przeciez za to nikt cie nie obije. Racja? Nie dostal ub i sie rzuca.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blancik Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Ahahahahaha[!] Thermal dobry Mudżyn będzie Fajtował ahahaha Grochów powiadasz? Dobre blanty ;] Jeszcze daj mu adres żeby wiedział gdzie Cie szukać ;] Wujku wujku żeś dojebał z tym tekstem ! To ja skorzystam ja mam blisko na Grochów to mogę podbić jak co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qu!ck.-hoOt Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Ej no kiki nie fochaj ... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Dobra dobra kiki ty juz lepiej stad wyjdz i nie wracaj poniewaz robisz z siebie posmiewisko z kolejnym postem. Ale mi narobiliscie smaka na grochówke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loN Posted December 7, 2010 Report Share Posted December 7, 2010 Panowie to jest śmiech na sali . Nie ma co z tłumokiem dyskutować brakuje mu wychowania ,bluzga i nie potrafi przeprosić; ] Moim zadaniem wystarczyła jedna konkretna odpowiedź Thermal'a : ) Shamil nie odpisuj i usuń się z tego serwera masz racje ,że jest dużo tego typu serwerów ,ale z taką wiarą nie znajdziesz serwa; ) Krótka riposta jesteś pajacem;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts