Jump to content
TheGames.PL More than games

Odwołanie od bana Smile. To jakaś pomyłka

Just Smile
 Share

Recommended Posts

• Tytuł : Odwołanie od bana Smile. To jakaś pomyłka
  • Data otrzymania kicka\bana: 10.12.2010r
  • Godzina: 16:14
  • Nick Admina wręczającego:BanY
  • Nick Gracza zbanowanego Smile
  • Uzasadnienie kicka\bana : Zobacz Forum
  • Treść odwołania:Wchodzę na serwa na mapce de_rats_1337 i przywitałem się. Zagrałem może 2 rundy i dostałem bana z powodem "Zobacz Forum" i to na zawsze. Wgl nie wiem o co chodzi, bo przyjechałem od rodziny ( w mikołajki wyjechałem ). Miałem spytać się kumpli jakie były lekcje ale chciałem zagrać, a tu ban.
  • Dowód uzasadniający odwołanie: sorki, ale się wkurzyłem i zamknąłem cs'a bo chciałem wyjaśnić o co tutaj chodzi.
    Pozdrawiam.

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

loN , loN , loN... zawsze się zaczyna od tego że nie mam głowy, a ja nawet nie znam komend by grzebać w consoli. nie wiem jakiego screena w tamtym temacie wam pokazał, ale mam nadzieje że pokazywał jak ten gość nazywał mnie np. "spermozjadem" , "dzieckiem neo ". Owszem święty nie jestem, a z resztą i tak mu będziecie wierzyć. A i najbardziej mi szkoda na tym serwie moich 10 zł, które wydałem na odznaki. Dzięki za grę.

Edited by Just Smile

A i jeszcze jedna sprawa... a mianowicie ta wasza "kultura". Dla mnie jest chore to że sami klniecie w szkole, na ulicach itd. ,a domagacie się kultury na serwie. Rozumiem żeby się nie wyzywać, ale zwykłe napisanie "kurwa" nie jest czymś strasznym, skoro to słowo już nie raz usłyszeliście i nie raz wypowiedzieliście. Ja wyzywam graczy na serwie "spoko" przyznaje się robiłem tak, ale staram się nie przeklinać w miejscach publicznych, a zwłaszcza przy osobach starszych i nie mówię tutaj o rodzinie, ale o zwykłych nieznajomych, bo wiem jak to wygląda jak jakiś szczeniak chodzi i co 2 jego słowo to "kurwa". Więc proszę WAS !!! Nauczcie się pierw kultury właśnie w miejscach publicznych,a dopiero potem przenieście to na serwer. Takie jest moje zdanie i go nie zmienię . Pozdrawiam wszystkich.

Demo jest zapisane w C:\Program Files\Steam\twojekonto\adriancki\counter-strike\cstrike_polish, o ile masz steama. Jeśli je znajdzisz wrzuć je na jakiś serwer i daj link. Żeby demo zobaczyć wpisz play nazwadema i zobaczysz.

Dziękuję, branoc.

A i jeszcze jedna sprawa... a mianowicie ta wasza "kultura". Dla mnie jest chore to że sami klniecie w szkole, na ulicach itd. ,a domagacie się kultury na serwie. Rozumiem żeby się nie wyzywać, ale zwykłe napisanie "kurwa" nie jest czymś strasznym, skoro to słowo już nie raz usłyszeliście i nie raz wypowiedzieliście. Ja wyzywam graczy na serwie "spoko" przyznaje się robiłem tak, ale staram się nie przeklinać w miejscach publicznych, a zwłaszcza przy osobach starszych i nie mówię tutaj o rodzinie, ale o zwykłych nieznajomych, bo wiem jak to wygląda jak jakiś szczeniak chodzi i co 2 jego słowo to "kurwa". Więc proszę WAS !!! Nauczcie się pierw kultury właśnie w miejscach publicznych,a dopiero potem przenieście to na serwer. Takie jest moje zdanie i go nie zmienię . Pozdrawiam wszystkich.

Nie każdy jak mówisz klnie na co dzień. Niektórzy mogą dbać o swój język ojczysty i wulgaryzmy mogą go w jakiś sposób urazić.

Jesteś żałosny każdy na forum potwierdzi ,że wyzywałeś wszystkich; ) Nie masz dowodów ,że ja wyzywałem

W tamtym temacie do tej pory nie ma ss na którym widać, że jesteś obrażany. Ja nie potwierdzę ze wyzywał wszystkich bo nie było mnie przy tym i nie widziałem screena. Dlatego prosiłem o dodanie go.

Smile nie pasi coś idź wypłacz się mamusi..

Koszmar` widział Screena miałeś uważać na język bo już raz miałeś za niego bana .

Patologia pełną parą ; ]

Poza tym i tak nie masz nic na swoją obronę jest wielu graczy ,którzy przytakną na moje; )

:up:

post-1075-15487743500951_thumb.jpg

post-1075-15487743501255_thumb.jpg

post-1075-15487743532645_thumb.jpg

post-1075-15487743532891_thumb.jpg

Edited by FleeSzzUuu

no tak... nie musi, bo to on 1 dał skargę na mnie... spoko. Trochę to śmieszne, wszyscy się podpisują pod tym że klnę, a od czasu kiedy dostałem bana od koszmar'a, to przekleństwa pisałem tak : " kur..." ; " jaki żal " . A jeśli ktoś mnie obraził na początku obrażałem nie przeklinając, chyba że trwało to dłużej to już nerwy mi puszczały, ale sam OD UB NIE ZACZYNAŁEM KŁÓTNI ! A z resztą, ostatnio kupiłem odznaki za dychę, ja nie mam tyle hajsu by sobie kupować na każdym serwie jakim gram jakieś ulepszenia. Już długo grałem na tym serwie, po co miałbym wydać dychę, a później prosić się o bana. Wcześniej mówiłem że zaczęło się od tego, że ja nie mam głowy, sory. Zaczęło się od tego że loN strzelił z respa na fy_pool_day. Jak zwykle każdy kto strzeli z respa, napiszę że czekał 3 s. 3 sekundy to się czeka aż będzie można się ruszyć. Później zacząłem pisać tak: ,,loN wali z respa -.- " , a w tedy on zrobił sobie binda i nazwał mnie jak już wcześniej mówiłem "spermozjadem".

to tyle..

Akurat tutaj kłamiesz. Wiele osób to potwierdzi. Od bana Twoje zachowanie wogóle się nie zmieniło... Dziwne, że każdy sądzi, że wyzywasz i klniesz co chwile? Bez powodu raczej tak nie sądzą. Rozumiem... Wkurzyłeś się na kogoś i raz czy dwa przeklnęłeś albo powyzywałeś, ale bez przesady! Tobie zdarza się to za często.

Mam nadzieję, że ub nie będzie.

Akurat tutaj kłamiesz. Wiele osób to potwierdzi. Od bana Twoje zachowanie wogóle się nie zmieniło... Dziwne, że każdy sądzi, że wyzywasz i klniesz co chwile? Bez powodu raczej tak nie sądzą. Rozumiem... Wkurzyłeś się na kogoś i raz czy dwa przeklnęłeś albo powyzywałeś, ale bez przesady! Tobie zdarza się to za często.

Mam nadzieję, że ub nie będzie.

Co ty za przeproszeniem "pierdolisz" ? Ty chyba mnie widziałeś przed banem od koszmara.. bo kartki a4 mam całe zapełnione od przekleństw, tak się powstrzymywałem od tego, żeby nie pisać na czacie...

Smile nie pasi coś idź wypłacz się mamusi..

Koszmar` widział Screena miałeś uważać na język bo już raz miałeś za niego bana .

Patologia pełną parą ; ]

Poza tym i tak nie masz nic na swoją obronę jest wielu graczy ,którzy przytakną na moje; )

:up:

I właśnie tacy jak ty mnie najbardziej wkurzają... ehh, moja mama nie żyje od 3 lat i proszę abyś przemyślał kilka razy zanim coś powiesz.

Zgodze się, że rzeczywiscie Smile przed banem i po banie to zupełnie inny gracz. Wkurza się więcej niż przeciętny gracz ale to prawda, że klnie mniej i mniej też wyzywa. Gram z nim dość często i mogę za niego poręczyc

Poręczać możesz sobie.. Ale to jest tak że Smile nie potrafi się opanować i poniósł tego konsekwencje jak ode mnie to ja nie jestem za UB :/

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...