I po co Ci to bylo .! Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 Tytuł tematu: I po co Ci to bylo .! Nick: I po co Ci to bylo .! Wiek: Jutro sweet 18 Steam_ID: Staż w CS: 2,5-3 lat Datę rejestracji na forum: 27-11-10 Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: 45-50 Od kiedy u Nas grasz : Około 3 miesięcy Powód ubiegania się o Admina: Jestem osobą humorzastą, potrafię odróżnić czitera od dobrego gracza, duża ilość cziterów Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: 1. Jestem osobą wyrozumiałą 2. Spędzam dużo czasu na serwerze BF2 ;] 3. Pomagam graczom początkującym 4. Znam dobrze serwer BF2 ( odznaki, rangi ) 5. Chciałbym pomóc więcej niż to iż tylko informuje Adminów o cziterach, chciałbym sam pełnić tą funkcję ;] 6. Znam bardzo dobrze AMX jak AMXX Jeżeli o składkę zgadzam się na wpłacanie co miesiąc ;] Proszę nie patrzeć na posty gdyż miałem około 40 , lecz Moderator je przypadkowo usuną Pozdrawiam AdaS Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORSUK Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 och AdaS wspaniale że do nas piszesz oczywiście zgadzam się na twoją kandydaturę na admina myślę że będziesz stosował te 10 przykazań które napisał kiedyś flesszu i podołasz temu zadaniu. ciekawe który to ten moderator ci te posty skasował ale musi być wredna świnia albo super gość JESTEM NA TAK :up: Link to comment Share on other sites More sharing options...
I po co Ci to bylo .! Posted December 17, 2010 Author Report Share Posted December 17, 2010 Borsuk nie martw się wypaczam ci że mi usunąłeś te posty ;d Nadrobię je ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 Nie lubię powtarzać dwa razy tego samego więc powiem tylko że jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 Nadrób posty , potem pogadamy , narazie jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 ok zatwierdzam nowego admina na BF2 Zapoznaj się z działem dla adminów na forum napisz SID na pw albo mail,wpłać składkę, ciesz się adminem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts