kanapka! Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 (edited) Tytuł Tematu: Odwołanie od bana. Data otrzymania bana: 22:12:2010r. Godzina: 16:23 Nick Admina wręczającego: hulkster Nick Gracza zbanowanego: kanapka! Uzasadnienie bana: Treść odwołania: Dostałem bana za temat/post zawierający prawdę itp. W ogóle nie wiem o co chodzi Thermalowi, albo wiem ... Jeśli tym tematem kogoś uraziłem, to przepraszam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej proźby. I proszę o rozpatrywanie mojego odwołania przez osoby obiektywne, które nie były wymienione w temacie (link poniżej). Z góry dzięki. Ban za posta/temat ?? Ciekawe.. Link do tematu: http://forum.thegames.pl/sugestie-i-pomysly/1776-zmiana-kryteriow-rekrutacji-do-zamkniecia.html#post7991 Dowód uzasadniający odwołanie: link, screen, etc. (do tego tekst z konsoli !) SteamID: STEAM_0:1:36151022 Reason: "Thermal raczej nie przepada za toba" Banlength: Permanent [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server! [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : kanapka! [AMXBANS] Reason : ' Thermal raczej nie przepada za toba ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ banlista.thegames.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 36151022 ' [AMXBANS] Your IP : ' ' [AMXBANS] ======================================= proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i UB. Edited December 23, 2010 by kanapka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 nie rozumiesz i nie zrozumiesz to nie ma nic wspólnego z Thermalem, on Cie człowieku nawet nie zna wiec jak może Cie nie lubić ? aaaaale za te banialuki co wypisujesz ze admini odchodzą to wiesz - jak Fleszu mówi (tak, ten co odszedł) - kara musi byc - prawda Fleszu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanapka! Posted December 23, 2010 Author Report Share Posted December 23, 2010 (edited) Słuchaj - jak nie chcesz mi dać UB to nie dawaj - Ty masz władzę. Ale DO MNIE NAPISAŁ admin i były admin, że ma zamiar odejść 4 adminów (może do tego dojść) za np. Warna za nic. Więc nic nie wyssałem z palca. A co do netro i Flesza - mój błąd, przyznaje, ale chyba za to nie dostaje się permów? Ten temat powstał tylko dlatego, bo chciałem, żeby tych 4 adminów zostało i żeby gracze zostali, ponieważ bardzo dobrze mi się z nimi grało... I za to (wg. mnie[?]) dostałem perma - za to, że się pomyliłem, że netro i Fleszu nie odeszli... Ale 4 adminów ma zamiar to zrobić.. Btw.: Jakbym chciał, to bym zrobił restart routera (tepsa), usunął znajomych ze steam, zmienił avatar i nick itd. Ale ja chcę, aby coś z tym zrobić! Tych 4 adminów jest naprawdę ogarniętych, mogliby dawać przykład młodym adminom itp. Nie napiszę ich nicków tutaj, chyba, że dostanę od nich pozolenie, albo sami się udzielą w tym temacie... A więc: A więc czekam na ponowne rozpatrzenie mojej prośby... kanapka Edited December 23, 2010 by kanapka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike. Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Kanapka czasami piszę takie dziwne rzeczy...wiadomo konsekwencje jakieś muszą być , bo ani netro ani fleszu nie od szedli....Kara jakaś być musi , ale czy odrazu perm,nie wiem , skoro wujek tak sądzi no to znaczy że tak musi być. Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 (edited) Unb mery xmas ''Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni.'' (Mt 7,1) Mteuszk: Cytujesz mnie? Jak miło Edited December 23, 2010 by Mteuszk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts