Fr@gomenI Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 * Tytuł tematu: Podanie o Admina TheGames War3 * Nick: Fr@gomenI |<nosound> * Wiek: 16 * Steam_ID: STEAM_0:1:32642530 * Staż w CS: 2,5 roku. * Datę rejestracji na forum: 31-07-10 * Ilość godzin spędzanych na serwerach TheGames.pl w ciągu tygodnia: Około 10-15 zależne od dnia. W weekendy i święta może być i dłużej. * Powód ubiegania się o Admina: 1. Chciałbym pilnować aby nikt nie czitował na serwerze war3 tak jak na innych . 2. Oraz utrzymywać kulture na serwerze(przekleństwa, wyzywanie). * Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Informuje adminów o cziterach i o ewentualnych spamerach. Staram się zwracać uwagę graczom na przeklinanie. Utrzymuje dobre stosunki z graczami. Mój osobisty dopisek: Wiem, że ilość postów jest troche zbyt mała ale próbuje to w każdym możliwy sposób nadrabiać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 (edited) :up::up::up: Luz Bluss Spoko koleś, przy nim można się pośmiać, rozluźnia atmosfere a także Zagorzały Tibijczyk Jak NIe Jak TaK Edited January 4, 2011 by BanY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Spoko koleś dość często go widzę na serwie Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 ok-accept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts