Zocha. Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Nick: Zocha. by 4eSport Wiek: 16 Steam_ID: STEAM_0:1:3143961 Staż w CS: 7 Lat Datę rejestracji na forum: 31-12-2010 Link ze statami z game tracker danego serwera: Od kiedy u Nas grasz - Od sierpnia ? . ; d Powód ubiegania się o Admina: Chcialabym pomoc w ogarnianiu serwera . Co tu duzo mowic , na serwerze czesto pojawiaja sie gracze z haxami i pingami powyzej 100 (co bardzo utrudnia gre). Nie moge patrzec na ludzi ktorzy nie umieja sie dobrze zachowac (chodzi mi w tym momencie o wulgarne zwracanie sie do innych ). Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: No to tak : Po 1. Mialam juz doczynienia z amx'em. Po 2. Umiem rozroznic czitera od zwyklego gracza. Po 3. Nie lubie celowego chamstwa , przesadnego debilizmu. Po 4. W miare ogarniam ta gre. Po 5. Wydaje mi sie ze mam dobry kontakt z graczami , jak i niektorymi adminami . To by bylo chyba na tyle ; ) Ps. Moge zwiekszyc swoja obecnosc na serwerze .
BanY Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 Jestem na [TAK], ale nie ma rekrutacji na razie ;/
Zocha. Posted January 5, 2011 Author Report Posted January 5, 2011 Ojej . Chyba dostalam zle info Sorka .
BanY Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Ale odeszło 2 adminów, spytaj thermala o rekrutacje zosiu
Zocha. Posted January 5, 2011 Author Report Posted January 5, 2011 Przepraszam ? Ale jak ja moge sie z nim skontaktowac ? xD
Ynex Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 (edited) PW Thermal jest otfarta :> Edited January 5, 2011 by hulkster se wyedytowałem, a co, nie mogę ?
Wrona Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Hmm nie wiem... to prawda gra dość długo na serwie, gra na nim często, admina pewnie ogarnia, i wogule jest spoko :* Cóż w takim razie jestem na TAK Miejmy tylko nadzieje że nie odwali jej tak jak niektórym którzy dostali od wujcia uprawnienia Pozdrawiam:o
Grz3s!3k Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 skoro jest otwarta to ja jestem jak najbardziej na TAK, ogarnia grę, i chyba wszyscy ja lubia:p
ReVo Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 A ja jestem na NIE! Hehe, żadnych zastrzeżeń do niej nie mam , chyba wszyscy ją lubią. No i jedna dziewczyna więcej ! Jestem na TAK.
hulkster Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 sry - źle przeczytałem a co ze składką ?
Ynex Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 Mój głos jest OBOJĘTNY - Jest dużo plusów, jednak 95% postów to offtop co mnie bardzo niepokoi - Zarejestrowany 31-12-10 - Czyli 100 postów w 4 dni (nie liczę dzisiaj) to znaczy spam jak dla mnie a tego być nie powinno chyba :>.
Zocha. Posted January 5, 2011 Author Report Posted January 5, 2011 Przepraszam was bardzo ale jak ja sie dorwe do forum to pisze ile wlezie ^^ Nie wiem , taki nawyk chyba . Nie jest to zwiazane z tym ze chce sobie nabic posty tylko tak poprostu. Nadrobie jeszcze swoja obecnosc tu i obiecuje ze sie poprawie xD Nie wiedzialam wczesniej ze trzeba byc aktywnym na forum za co bardzo przepraszam . Wiesz skladki oczywiscie moge placic , ale nie wiem jak bedzie z regularnoscia oplacania , poniewaz nie zawsze dostaje chajsik co miesiac , a mam tez inne wydadki. Jeszcze zalezy jaka kwote bym musiala wplacac .
hulkster Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 a koleżanka czytała regulaminy ? tam także jest to napisane min 5 zł przelewem lub sms za 10 zł
Zocha. Posted January 6, 2011 Author Report Posted January 6, 2011 Czytala tylko zapomniala ^^ Sorki . A to bede w stanie te 11 zl co miesiac sesemesem przeslac : ]
Recommended Posts