Franek Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Nick: Franek Wiek: 15 Steam_ID: STEAM_0:0:26115000 0 00:10 55 0 Staż w CS: 2 lata Data rejestracji na forum: 08-09-2010 Ilość czasu spędzanego na forum: 5 minut dziennie Link ze statami z game tracker danego serwera: KLIK Od kiedy u Nas grasz - Od Lipca-Sierpnia Powód ubiegania się o Admina: Pomoc innym graczom oraz hmm oczywiście banowanie cheaterów, lagerów oraz gagowanie/banowanie dzieci wyzywających i nadużywających mikrofonu. Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: 1. Widzę kiedy ktoś gra na czitach a kiedy ma skila. 2. Można powiedzieć że w miarę ogarniam . 3. Ogarniam amx-a. 4. Potrafię porozmawiać z innymi. 5. Lubię pomagać innym graczom. Oczywiście kiedy dostane admina zwiększę swoją obecność na forum oraz w grze. Z góry dziękuje. PS Płatność SMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Jestem na Nie. Powody zostawię dla siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 No to zaczynamy - Mała aktywność na forum. - Mała ilość postów. - Treść postów zła. - Tematy w wypowiedzi złe. - Posty podsumowujące są zbędne. - Za każdym razem jak widzę Twój bezmyślny post to mnie szlag trafia - Powinieneś częściej grywać bo ostatnio coś rzadko Cie widzę (może i ja mało gram ale gametracker za siebie mówi). - Odbieram Cie jako dzieciaka - Niski poziom intelektualny - AMX'a niby ogarniasz a świetnie wrzucasz steam_id "Steam_ID: STEAM_0:0:26115000 0 00:10 55 0" - Twoje zachowanie jest dla mnie dziecinne, tak jakoś odbieram. - Jak na swój wiek troszkę słabo Cie widzę w gronie adminów (jest paru z podobnym ale na forum nie błyszczysz inteligencją) - Powinieneś się wykazać TERAZ na forum a nie dopiero jak dostaniesz admina. Ogólnie ujmując -> Jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franek Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Ogólnie rzecz biorąc wiedziałem że ktoś coś takiego napisze ale zawsze warto próbować. @edit podanie bylo pisane na szybko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grz3s!3k Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 No to skoro było pisane na szybko to znaczy że Ci nie zależy... swoja drogą to chyba wiek trochę za niski jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 dziękuje franek za podanie, ale na razie nie zostanie ono zaakceptowane zapraszamy do gry na naszych serwerach cs nic straconego - bedziesz się wykazywał - wszystko się może zmienić lecz także nie licz że nagle po dwóch tygodniach zmienimy aktualną decyzję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts