Martik~ Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Proszę o zbanowanie M@(L)P@ !!! z powodu używania "Wh" Oto demko na którym widać jak nasz kolega szuka przeciwnika po ścianach.. http://www32.zippyshare.com/v/79733231/file.html oto jego steam id: "M@(L)P@ !!!" 451 STEAM_0:0:36967805 12 12:03 39 0 Proszę o jak najszybsze zbanowanie czita! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Nikt ci na słowo nie uwierzy, że to jego steam a po za tym mogę cie zbanować za próbę oszutwa. Grałem z nim wczoraj, faktycznie może miał WH ale ie zdążyłem zrobić screnów. a jak chcesz podać steam id to ss z konsoli please. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenshi Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Chcialbym zauwazyc, ze pod tym tematem jest moj w ktorym takze ten gracz uzywa dopalaczy. Dowody? Jesli nic na demku nie widzisz, posluchaj graczy. Nie tylko "lamy" mowia o tym, ze ma aim/wh ;] Juz za obraze nalezy sie ban, a Wy nic :/ Znow cala administratorka spi.. ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Administracja spi, ale jakby zamiast ip malpy podal twoje to bys się obudzil raz dwa. Potrzebny jest ss z konsoli zeby uniknąc sytuacji ze ktos podal inne steam id. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 do zbanowania, najwyżej sie odwoła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malpa Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 powiem tak ja na niczym nie gram a tym bardziej juz na steam ! Był admin nikt nie plakal tylko tenshi i ten co zlozyl temat nie ma ssy z consoli i jeszcze sie odniose do tego jak tenshi mowi ze powinien byc ban za obraze zgadzam sie z tym ponioslo mnie , ale tenshi jak masz odwage to sie przyznaj jak wszystkich od Ku*** wyzywałeś Mam nadzieje ze bedzie UnBan ale czekam na wypowiedz H@ .Pozdrawiam Małpa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts