hulkster Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 (edited) dobra koledzy szukam programu do robienia filmów jest niby windows movie maker ale nie wiedzieć czemu jego jakość dźwięku jest taka, jak bym Matiego słyszał przez wiadro Mam najnowsze codeki audio i kartę dźwiękową którą już sie tu jarałem - wiec to pewnie wina Billa Jakieś doświadczenia ? propozycje ? Edit by Mteuszk: A jednak kręci Cię mój głos przez wiadro Edited January 16, 2011 by Mteuszk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 A ja to slyszalem ze filmy to sie kamera kreci? Ale to niepewne zrodlo. Kieedys dawno w gimnazjum bawilem sie na kolku multimedialnym w pinnaclu. http://www.programosy.pl/program,pinnacle-studio.html To chyba to jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted January 16, 2011 Author Report Share Posted January 16, 2011 no filma można kamerą kręcić ale można także bez mi chodzi tak naprawdę chwilowo o zmontowanie pliku jpg z podkładem w mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Sprobuj dzwiek zmienic z formatu mp3 na wav bo faktycznie moze troszke charczec. ( w w/w movie markerze) probuj i pisz czy zadzialalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Przynamniej ode mnie sie odczepili ze przez wiadro gadam Czyli ktoś ma gorzej Ja kiedyś, dawno, dawno temu używałem "Vegas Movie Studio". Bardzo dobry program Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 (edited) Ja robiłem z plików, podkładem mp3 a nawet w połączeniu z filmem z telefonu właśnie w WMM wersja jakaś bodajże 2,1 i nie spotkałem się z zakłóceniami "z wiadra". Edited January 16, 2011 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts