FD God Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Data otrzymania bana: 16-01-2011 Godzina: 21:39 Nick Admina wręczającego:One shot, one kill, what´s Nick Gracza zbanowanego: FD God Uzasadnienie bana: Miales Bana - Existing BAN - Serwery CS TheGames.PL IP:83.28.23.59 Treść odwołania: Witam. Wyzej wymieniony admin zbanowal mnie sam nie wiem za co, co prawda dostalem kiedys bana ale wstawilem ssy i dostalem ub nie wiem czy On tego nie zobaczyl czy cos ale chcialbym szybko wyjasnic ta sprawe. Pozdrawiam i prosze o szybki ub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FD God Posted January 18, 2011 Author Report Share Posted January 18, 2011 Ludziee odbanujcie mnie wkoncu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 No więc, faktycznie ub dostałeś od banego, że ss'y czyste. Później jednak Thermal i Fleszu Cię zbanowali. Czekaj aż jakiś admin odpisze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 unban bo przecież po co osunąć bana z banlisty a przecież nie będę przeszukiwał forum czy ktoś miał czy nie unb, dane z banlisty wziąłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts