Sasori Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 # Data otrzymania kicka\bana:10-09-2009 # Godzina:21:06 # Nick Admina wręczającego:Bq # Uzasadnienie kicka\bana:most #Treść odwołania:szedłem na respa tt i koles do mnie strzelał raz w niego strzelilem a on we mnie caly czas walil wiec nie wiem czy to ja powinem dostac bana czy ten koles #Dowód uzasadniający odwołanie:1 tylko strzelilem a on calo runde:( Nick W Grze : Sasori
orochi Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 (edited) "gosciu" tez dostal bana, ty juz nie pierwszy raz dostajesz bana wiec tym razem dostales na dluzej... wsumie piszac tego posta pokazujesz ze ci zalezy na unbanie i ze wiesz ze zle zrobiles, myslalem tez wczesniej ze troche przesadzilem z dlugoscia bana xd edit: jak to den opisal calosci nei widzialem ale skoro jest jak mowi to mysle ze bana moge zdjac... raczej nikt nic przeciwko nie bedzie mial? Edited September 11, 2009 by orochi
Sasori Posted September 11, 2009 Author Report Posted September 11, 2009 e Orochi 1.czy ty jestes Bq jak nie do sie nieudzielaj. 2.Niech Bq sam mi to wydlumaczy a nie ty
hulkster Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 kolego Sasori a czy ton wypowiedzi " myslalem tez wczesniej ze troche przesadzilem z dlugoscia bana xd" nie podsunął Ci pomysłu, że to jednak zainteresowana osoba sie wypowiada ? Tego co mamy w środku głowy, należało by czasem poużywać.
hulkster Posted September 12, 2009 Report Posted September 12, 2009 tak, nie ma za co btw piszę się no comment ja już chcemy być fajni
Recommended Posts