Kaczor Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) Witam. Dostałem bana za config na jeden dzień wyczyściłem config i wbiłem bo myślałem, że tak można. A ja po prostu wszedłem bo mam zmienne IP (nawet nie wiedziałem) i dostałem bana na zawsze powód "Miałeś bana". Mogę dalej wbijać ale nie chcę myślę, bo chce grać normalnie jak wcześniej a nie pod innym nickiem i udawać, że to kto inny. Myślę, że mnie zrozumiecie. Pozdrawiam Kaczor dzięki bardzo Edited February 3, 2011 by FleeSzzUuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 nie ma za co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maj-a Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 prosze o spojrzenie w historię banów dla kaczora wh screeny których brak a później notoryczne wchodzenie na aktywnym banie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Teraz też wejście na banie, ale wyszedł, bo go pogoniłem ;P Kr3aToR nie spojrzał widocznie na tamte bany, usunął swojego posta i nic nie napisał na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczor Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 nigdy nie dostałem bana za żadne wh pokaż mi te ssy lub bana za cheatowanie ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Kolejny ban... Wejdź sobie na banlista.thegames.pl, poszukaj nicku "Kaczor" i masz tam napisane wszystkie swoje bany. Poza tym tych ss nikt za Ciebie nie wrzuci, tylko Ty je masz i nikt więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Piszesz odwołanie i w dalszym ciągu wchodzisz na aktywnym banie mimo ze ub nie bylo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczor Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 nie mogę tego znaleźć szukałem tego folderu ze screenami i nic. ale skoro dostałem bana za cheatowanie to pokażcie mi go ..? typek mówi żeby spojrzeć w historie banów zróbcie to i zobaczcie czy mam bana za coś takiego to jest totalne nie porozumienie. a jeśli coś takiego było to jest nadal na ban liście. a Pudzian wszedłem na aktywnym banie bo chciałem wyjaśnić to przez micro normalnie ale Ty do słowa nie dałeś mi dojść tylko ban. Powiem więcej najlepiej wie Maj-a za co dostałem bana bo ona mi go wystawiła więc ona może potwierdzić za co dostałem "Zostałeś zbanowany na zawsze Powód po pierwsze miałeś bana po drugie nie mam wh tylko umiem grać pozdrawiam maj-a (na 1 dzień za config od Zdejm Ten Fartuch) a co do tego oskarżenia o czitowanie Mai to już to wyjaśniłem, bo to nie ja tak pisałem tylko typek o nicku kaczy. trochę gram czasu na serwie i wiem kto ma admina, zresztą to też możecie sprawdzić.. dalej ubiegam się o od banowanie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrDrops Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 ale skoro dostałem bana za cheatowanie to pokażcie mi go ..? Pierwszy i drugi ban na screen'ie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczor Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 mówię, że nie mogę znaleźć. ale jesli dostałem bana to jest na ban liście pokaż mi go człowieku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 masz ! i **** ci w buzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczor Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 to jest jakaś porażka.. ja gram od 24 grudnia 2010r. a ty wstawiłeś jakąś przerobioną ban listę i myślisz że jesteś fajny ? napisze na ciebie oskarżenie ale to już inna spawa. spójrzcie na bany z czerwca 2010r. to są bany 1260 - 1280. i w końcu niech ktoś mnie od banuje bo jestem nie winny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczor Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 powie mi ktoś jak wrzucić tu zdjęcie ? wrzucę te bany tu i udowodnię ! nie zasługuje ten typek na admina ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 (edited) sam jesteś przerobiony, jeśli jesteś debilem i nie umiesz posłużyć się ban-listą to nie moja wina. po prawej stronie na banliście klikasz w taki "ptaszek" który się rozwija na dół. następnie klikasz "szukaj" lub "wyszukaj bana" lub inne podobne. wpisujesz w pierwszym miejscu nick (twój rozwinięty mózg pewnie nie podpowiada ci co wpisac) - Kaczor a następnie klikasz po prawej "szukaj" daj znać czy już znalazłeś i czy jest przerobiona oskarżenie ? hhahaah o co ? doniesiesz tutaj do h@ czy na policje ? co do zdjęcia to musisz nam pocztą przesłać i h@ wstawi Edited February 3, 2011 by FleeSzzUuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maj-a Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Och Kaczor z każdym postem zamiast sobie pomagać, grabisz sobie jeszcze bardziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczor Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 mogą wszyscy potwierdzić że gram ponad miesiąc a nie ponad pół roku, więc człowieku weź sobie tą lewą ban listę wsadź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczor Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 wytłumaczy mi ktoś dokładnie gdzie mam te screeny umieszczone ? w jakim folderze i ogólnie wszystko? muszę to udowodnić że jestem nie winny ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 jesli tak podchodzisz do sprawy mówiąc ze oszukuje taką ban liste to odpowiedz na pytanie - "gdzie mam te screeny umieszczone? " brzmi - w dupie ! gościu masz czas 22, jesli ss nie bedzie nie bedzie unb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Czas minął, temat Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts