NetroMike Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Witam. Stworzy?em ten dzia? aby gracze wypowiadali si? o swoich telefonach Ja mam Nokie 6300, jest ona bardzo por?czna, ma wszystko czego trzeba, nie mia?em z ni? problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avaj Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Nie lubie Noki :/ ?adnej :/ od 4 lat mam SE. Najpierw K750i, a teraz W910i i jestem bardzo zadowolony. Nigdy mnie nie zawiod?y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aX0rR Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Albo zosta? przy 6300 albo we? motorole v3 motorola v3 nie jest demonem funkcji ale ma w sobie to co? co przyci?ga Jako szcz??liwy posiadacz Motoroli v3 polecam :!: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kylo Posted April 1, 2009 Report Share Posted April 1, 2009 Ja natomiast polecam iPhone, nied?ugo (planowane na czerwiec) aktualizacja softu wprowadzaj?ca BARDZO DU?O zmian, przez co iPhone zostanie rozbudowany w wiele nowych funkcji. Sam jestem u?ytkownikiem tego telefonu od sierpnia zesz?ego roku i nie mia?em z nim ?adnych problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Ja rowniez posiadam nokie 6300 i jestem z niej zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adas22 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Ja mam Nokie E71 nie mam z nią żadnych problemów , więc polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Ja jatam na nokiach nie zamierzam się przesiadać jestem zawsze zadowolony z ich aparatów (prawie teraz mam 6300 i 6303 Ogólnie jedyne problemy jakie miałem to nokie z symbianem Wolne działanie + zawieszanie softu. Po przesiadce na modele bez wszystko lata bez problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zocha. Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Ja posiadam SE K510i hahaa . xd Osobiscie nie polecam ;d Poprzedni SE W380i . Dobry aparat , ale gorzej z obudowa , kilka upadkow i telefon sie rozlatuje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Ja mam doświadczonego k750i. Lepszy nie potrzebny bo moglbym stracic znajac moj sposob zycia a tego siepa nie szkoda . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BanY Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Ja mam tylko i wyłoncznie SE 5 dni temu kupiłem sobie SE w910i tak jak Avaj;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 (edited) Ja mam Lg GM 360 Bali polecam bardzo dobry,nie narzekam ;d tylko troche lipa ze dotykowy Edited January 2, 2011 by grzybek77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Ja całe życie miałem nokie E50, Jakąś tam exprees music, pózniej jescze jakąś a teraz mam SE Xperia X8 i uważam, że to najlepszy telefon jaki do tej pory miałem. Szybki nie zacina się, łatwy w obsłudze Polecam Go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Ja niestety mam LG KU990i [niestety ~ lepsza jest już dla Mnie Nokia 3310] W marcu zmieniam na jakąś nokię głośną, i z klawiaturą fizyczną, dobrze by było jak by było Wi~Fi, dość duży wyświetlacz, i dobry aparat, może znacię coś w tym kierunku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt54 Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Ja całe życie miałem nokie E50, Jakąś tam exprees music, pózniej jescze jakąś a teraz mam SE Xperia X8 i uważam, że to najlepszy telefon jaki do tej pory miałem. Szybki nie zacina się, łatwy w obsłudze Polecam Go Też mam SE Xperia X8 ^^, jestem z niego zadowolony. Jedyne wady które zauważyłem : -operę z android market ściągnąłem, bo ten internet w telefonie szwankował i teraz pięknie śmiga -brakuje mi miejsca w telefonie (wina androida 2.1, co czytałem, że na 2.2 można zapisywać pliki na karcie pamięci) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Xperia i mnie wkurwia pisanie smsow na dotykowym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 (edited) Ja mam Samsung Galaxy Mini i jestem bardzo zadowolony. Telefon się nie zacina (no chyba, że mamy w **** badziewnych aplikacji), jest szybki i wytrwały. Osobiście NIE polecam SonyEricsson i LG, są to badziewne telefony, na dodatek ich design jest katastrofą. SE poprawiły się pod względem technicznym (oczywiście te droższe modele XPerii), jednak design ciągle ten sam od wielu, wielu lat - cegiełka. Edited February 1, 2012 by Raca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bearshare Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 LG KU990i - beznadziejny telefon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt54 Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Ja mam Samsung Galaxy Mini i jestem bardzo zadowolony. Telefon się nie zacina (no chyba, że mamy w **** badziewnych aplikacji), jest szybki i wytrwały.Osobiście NIE polecam SonyEricsson i LG, są to badziewne telefony, na dodatek ich design jest katastrofą. SE poprawiły się pod względem technicznym (oczywiście te droższe modele XPerii), jednak design ciągle ten sam od wielu, wielu lat - cegiełka. iPhone 4 jest specjalnie zrobiony na cegłę, więc cegła nie jest starodawna, a czy się komuś podoba to już sprawa gustu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 A ja mam LG P500 Navi i ogólnie to tak - wyświetlacz średni - procesor stanowczo za słaby - gówniane wejście na słuchawki (caly jack nie wchodzi:D) - fajna funkcja routera WiFi - średni aparat - Android 2.2.2 fajny systemik:) - niezła bateria długo trzyma Lepszy już jest samsung galaxy ace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONIU Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 ja mam Samsung C3050 - nic ciekawego ale nie szkoda przy alkoholu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bearshare Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Polecam stare nokie, telefony nie do zniszczenia ; D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt54 Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Mojemu tacie stara nokia wytrzymała 8 lat, ale ja zmienił bo wysłała 120 pustych sms-ów do wybranego numeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Ja posiadam SE W995. Bardzo dobry telefonik. Wifi, nawigacja, aparat 8.1 mpX. Naprawde polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronas Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 moje cacko to Nokia E5. Wziąłem ja ze względu na klawiaturę qwerty i jestem z niej naprawde zadowolony. Chociaz aparatowi brakuje autofocusa i to byłby chyba jedyny minus jaki narazie znalazłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts