FleeSzzUuu Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 nie nazwał bym tego spamem - odświeżył tylko topic bo nikt się nie wypowiadał od 13 dni każdy go zlekceważył i się na niego wypiął jak on kiedyś na TG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDDD Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 To bardzo wam dziekuje ... Ciekawe fleszu jakbys ty sie czul w mojej skorze po takiej wypowiedzi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 tylko nie wiem czy widzisz pewną różnice... w ogóle powinieneś się domyśleć czy wiedzieć ze za reklamę i pedalskie zachowanie w stosunku do kogoś możesz zostać potraktowany kiedyś tak samo. ale może grasz w te grę dopiero tydzień i nie miałeś kompletnego pojęcia ze za reklamę z premedytacją jest ban i "tracisz wartość" dla serwera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xDDDDD Posted April 24, 2011 Author Report Share Posted April 24, 2011 ref@@ . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 to nigdy nie była łapówkanigdy nie było tak, że ktoś mógł "się wykupić" wpłacali bo chcieli, ale do tego przyznawali się do błędu wyrażali skruchę Ty kolego AngeL możesz sobie zarejestrować i milion kont na Twoje stwierdzenie Moja odp, na którą nie doczekałem się odpowiedzi od Ciebie Jebie mnie Twoje nawet jeśli 15 zł raz na ruski rok Wole mieć graczy wartościowych, pod względem koleżeństwa a nie sprzedawczyków. Tylko Ty nadal nie widzisz o co chodziło Więc niech i tak pozostanie pozwolę się zacytować i nie wiem czego Ty chcesz, przecież widać jakie jest nasze orzecznictwo Może napisze w prost - albo po prostu przeczytaj cytat @Macias - Fleszu miał racje, bo co tu się wypowiadać jak wszystko zostało powiedziane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malysz Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Tez bym mu dal UB to ma juz 7 xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts