loN Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Nie wiedziałem gdzie to napisać więc piszę to tutaj ) Ilu jest adminów?! Z 20 albo więcej .. A jak admina nie widać tak nie widać raz ktoś wejdzie na serwa ,ale zawsze jak jest gnój na serwie to go nie ma.. Wchodzą jakieś asasiny i ownedy i się nagle dissują na forum drą mordy puszczają muzykę itp gościu lata na aimie jeden na wh ... Maskara mówię dokładnie o mapie de_aztec o 12:40 ; )) Kageyoshi czy Szpyrus mogą potwierdzić dacie adminy tym co są częściej na serwerze czy będzie nadal taka popelina?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Ja u siebie nie mam jak grać, ponieważ mam mały problem z komputerem ;p. Ale jak tylko go naprawię, to będę na pewno spędzał więcej czasu na serwerze . Obecnie jestem u kolegi, więc możesz pisac na steam, a na pewno wejdę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 nie ma się co tłumaczyć na serwerze grają admini tak często jak mogą cziteży będą i to się nie zmieni jak i to, że każdego nie zadowolisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
barys Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Lon ma racje z rana nie ma praktycznie żadnego admina , składałem juz podanie o admina a jestem graczem czeso online i widze co sie dzieje na servie ta chołota to dzieci główni bo graczami bym ich nienazwał a co do adma to jeszcze poczekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Baryś, My też mamy szkołe/prace, mamy do Nich nie uczęszczać, żeby Wam się lepiej grało ? No chyba coś nie tak, nie prawda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
barys Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Masz racje Rebel ale jeszcze jeden admin by sie przydał bo admini ktorych mam na steamie sa niezawsze dostepni i niechce mi sie cały czas pisac do nich ze jest cheater znasz mnie i wiesz ze caly czas gram only bf2 i widze co sie na servie dzieje ale co do podania o adminia jeszcze poczekam i poopserwuje jak to wszystko wyglada z widoku znerwicowanego gracza ktory nie moze grac PS. Sorry ze tu to zamieszczam ale niemoge wytrzymac ze śmiechu co za typ ten machin nieogarniam typa on ma jakies problemy ze soba idz sie leczyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Hmm... L0n ja na steam jestem conajmniej 6h dziennie wystarczy napisać. Dużo osób do mnie pisze i zawsze wchodzę i załatwiam sprawę także wystarczy napisać.... Nie zawsze mam możliwość grania ale pozbycie się jakiegoś jelenia zajmuje góra 2minuty więc jak coś wystarczy, że do mnie napiszesz i napewno znajdę czas (jeśli tylko będę przy komputerze) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Ja też jestem dużo czasu na steam więc wystarczy pisać i na pewno wbiję Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErEk Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 (edited) No z tym machinem to bez kitu przejebane. Zróbcie z nim coś! Edit Wrona: nie spamuj tej samej informacji w kilku tematach ! Edited March 10, 2011 by ReVo Literówka ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Temat przegadany wzdłuż i wszerz więc go zamykam. 'spamÓj'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts