R!D3R Blokers Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Istnieje na tym forum wogule coś takiego jak podanie o administratora, bo adminów jest praktycznie tyle co nic, a cziterów pod "huj".Przepraszam za słownictwo ale serwer jest fajny, ale nie da się na nim grać i trochę jest to denerwujące. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 (edited) Proszę http://forum.thegames.pl/podania-o-admina/ Co do adminów, nie jest ich mało bo 24, lecz nie zawsze admin jako człowiek może wejść [praca,szkola], a przede wszystkim życie osobiste. Nie wiem dlaczego wszystkim graczom wydaje się, że gdy zostaną adminami poświęcą cały czas grze, co nie jest prostę. Zastanów się. P.S. Pamiętaj, że wszystko musi być według wzoru, od linijeczki by Twoje pytanie zostało w ogole rozpatrzone. Edited March 7, 2011 by Rebel Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 uno - podejście duo - ortografia.... wiec się nie wysilaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
R!D3R Blokers Posted March 7, 2011 Author Report Share Posted March 7, 2011 No to sorki, ale kiedy nie wejdę zawsze jest jakiś czit, a adminów nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepe Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Chciał bym zlozyc podanie o ADMINA... Moje Dane: Wiek : 15-16 lat Doswiatczenie : 1 rok Respect: ,, Pod nickiem P3P3 P4N DiZoOB4k " .... 100% .... Uznanie za dobrego towarzysz broni ^^ tzn. Spokojny gracz Cos o sobie : - Jestem ostry - Nie lubie cziterow/cziterek - Odpowiedzialny/Zmobilizowany Prosze o rozwazenie mojej wypowiedz bo cziterow przybywa a udciwych ADMINOW prawie nie ma -.- .. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 (edited) Pepe pozwole sobię zacytować kolege Hulsktera "ortografia....". Napisałeś podanie w temacie innego gracza, co w ogole nie zostanie rozpatrzone... Wiek : 15-16 lat, nie możesz się zdecydować do do wieku ?? Chciał byś żeby admini pisali tak ? zamiast Cześć to jkajafbjk, a potem by mówili, sory za błędy, ale piszę z zamkniętymi oczami. Założ własny temat, i tam napisz swoje podanie. BEZ BŁĘDÓW ORT ! Edited March 7, 2011 by Rebel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepe Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Ale co to za roznica... co napisalem w wieku... Jak chcesz moge ci sie rozpisac a wiec.. : !!! 1.Jest juz rok 2011r ja urodzilem sie 1995 : 2011 - 1995 = 16 2.Chodze do 3 gim i wedlug urodzin mam 15 lat . Czyli zeby nikogo nie oszukac na forum wedlugo mojego wieku napisalem 15-16 jak kto sobie bierze to pod uwaga :up: ps. Jak gdzie zrobilem bledy wybaczcie mi ale tak jest jak sie szybko pisze Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 (edited) zamykam bo robi się spam ~close nie, poczekaj Edited March 7, 2011 by hulkster opening Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 masz steam ? jak tak daj SID Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny_Killer Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 thermalu zamykamy bo ten kolega pepe wchodził na aktywnym banie po czym kilkakrotnie mówił pedalskie kwestie... 15 latek za który 3 razy poczytał poradnik "jak być cool na forum" nic więcej. Na przyszłość pedałów nie bierzemy pod uwagę panowie!!! ~close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts