GreeN Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Witam, mam taki problem z cs'em, a mianowicie gdy wchodzę na bf2 i na inne serwery nie mogę wejść (ponad połowa ładowania i znów pokazuje mi się lista serwów), przy czym kasują mi się bindy. Chcę kupić steam ale brakuje mi kasy. PS. Usunąłem cs'a i ściągam od was zobaczę czy coś się zmieni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Siema No wiesz, bez przesady bo za 20 to już można steam kupić Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Ja kupiłem za 10, więc wiesz, to chyba nie aż tak dużo pieniędzy . ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreeN Posted March 25, 2011 Author Report Share Posted March 25, 2011 Ściągnąłem tego cs'a co hulkster wrzucił i dalej ten sam błąd ;/ Co do steam, a gdzie kupiliście ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreeN Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 (edited) Jak wczoraj z kumplem oglądaliśmy najtańsze klucze to były to używane, a nieużywane przekraczały 25zl PS. A można coś zrobić z tym cs by wchodząc na serwer mnie nie wywalało, nie zmieniało nick i nie usuwało bindów ? Edited March 26, 2011 by GreeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 na gorze masz link TANIE KLUCZE STEAM W tym sklepie na pewno masz nowy ! i tani ! aktualnie : zł24.02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreeN Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 na gorze masz link TANIE KLUCZE STEAM W tym sklepie na pewno masz nowy ! i tani ! aktualnie : zł24.02 Obecnie nie ma na magazynie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 To pozostaje Ci szukać na allegro ja i ReVo tak kupiliśmy poświęć 30 minutek i znajdziesz coś fajnego ; ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreeN Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 Ja owszem mogę kupić, ale nie mam tam konta na tym allegro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreeN Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 Ja owszem mogę kupić, ale nie mam tam konta na tym allegro... Zauważyłem że jak chcę wejść na wasz serwer to piszę mi że mam bana o_O a na ban liscie mnie nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Błąd serwera, próbuj do skutku. Bądź po prostu, zresetuj modem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreeN Posted March 26, 2011 Author Report Share Posted March 26, 2011 Błąd serwera, próbuj do skutku.Bądź po prostu, zresetuj modem. Ciągle tak samo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 spróbuj teraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreeN Posted March 31, 2011 Author Report Share Posted March 31, 2011 Nie wiem czy to twoja zasługa ale ..... DZIAŁA !!!!!!! Dzięki wielkie, można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts