FIrIAs Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) Tytuł Tematu: Za co dostałem bana ? Data otrzymania kicka\bana: 07:04:2011 Godzina: 20:00 Nick Admina wręczającego: Zdejm ten Fartuch Nick Gracza zbanowanego FIrIAs ;> Uzasadnienie kicka\bana: brak Dziekuje Edited April 7, 2011 by FIrIAs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) nie jest według wzoru... a więc chciałbyś się dowiedzieć za co masz bana. Kiedyś ban był za podszywanie się, wszedłeś na nicku innego gracza (nie pamiętam jakiego bo dość dawno było) po czym było powiedziane "O zapomniałem o nicku" - 100% to byłeś ty bo słyszałem głos. kolejne bany dostawałeś za wchodzenie na aktywnym poprzednim. Edited April 7, 2011 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIrIAs Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 po 1 ja nie wchodziłem na innym nicku niZ FIrIAs ;> albo Vortex tylko na tych 2 nickach wchodziłem a bana dostałem dzisiaj i nie wiem dlaczego a dostałem go od ciebie jak się spytałem za co go dostałem to napisałeś i tu cytuje '' za gówno '' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIrIAs Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 (edited) FleeSzzUuu mam do ciebie jeszcze jedno pytanie dlaczego inny admin nie dawał mi ban i dlaczego jak innym razem gralismy razem to ty mi bana nie dałes tylko akurat dzis FleeSzzUuu po 1 nie masz demka ss anie tym podobnego po 2 sam powiedziałeś że to było dawno i nie pame taz jaki to był nick ja mówieł że nie podszyawałem sie pod inny nick grałem tylko na FIrIAs ;> albo Vortex. Niech zobaczą to inni admini i sie wypowiedza a jesli nawet ni dostane ub to przykro mi ale fajnie mi sie grało i dziekuje za 3 miesiace miłej gry wszystkim graczom jak i adminom i jesli się już nie zobaczymy to do zobaczenia może sie spotkamy na inny serwerze dziekuje i dobranoc Edited April 7, 2011 by FIrIAs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 1. Ja Cię nie banowałem,ponieważ nie wiedziałem,że masz bana. Widziałem tego bana na banliście,ale myślałem,że to ktoś pod Ciebie się podszywał. 2. Skoro tak Fleszu mówi to musi tak być. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 sorry ze historii banów nie uczymy się na pamięć ta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIrIAs Posted April 8, 2011 Author Report Share Posted April 8, 2011 chce sie tylko dowiedziec czy mam szanse na ub jeśli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Fleshu albo Thermal zadecydujcie czy będzie ub, skrócenie czy nic, bo przydałoby się zamknąć już tą sprawę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts