Zuza . Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Zuza..w Wadowicach siedzielismy 14h dziennie;p 5 dn i w tygodniu ;p takze wiesz... a takie wypady do Bielska co jakis czas przy ladnej pogodzie to sama radosc:p a w Wadowicach hmm..szczerze to nie ma zbytnio gdzie isc:P wszystkie bary, puby itd.. sa zwiedzone:p chociaz d odzis mamy 3 ulubione gdzie jak przychodzimy bez kolejki nas obsluguja tylko raz bylaS?;> haa... wstydz sie:P :cool: sprawdzilem..i dokladnie jest 49 km... to gora poltorej godziny busem... wsiadasz w autobus i Cie widze w Wadowicach w maju haha , sam napisałeś, że w Wadowicach "szczerze to nie ma zbytnio gdzie isc" . więc co będę zwiedzała ? bary ? puby ? haha . Fajny pomysł . ; )) I to ostatnie zdanie - "to gora poltorej godziny busem... wsiadasz w autobus i Cie widze w Wadowicach w maju " Więc.. Nie podałeś dokładnej daty , więc przyjadę w przyszłym roku lub za 2 lata. ; )) hah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KURDEmac Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 haha , sam napisałeś, że w Wadowicach "szczerze to nie ma zbytnio gdzie isc" . więc co będę zwiedzała ? bary ? puby ? haha . Fajny pomysł . ; )) I to ostatnie zdanie - "to gora poltorej godziny busem... wsiadasz w autobus i Cie widze w Wadowicach w maju " Więc.. Nie podałeś dokładnej daty , więc przyjadę w przyszłym roku lub za 2 lata. ; )) hah poczekaj jak zrobia rynek na nowo..to dopiero bedzie zwiedzania..szkoda ze jeszcze pare lat trzeba czekac;( bo projekt zajebisty... co do przyjazdu chodzilo mi o maj 2011 a dzien wybeirz sobie ktory Tobie odpowiada:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted April 24, 2011 Author Report Share Posted April 24, 2011 A tam ,gadasz nawet nie godzina:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza . Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 poczekaj jak zrobia rynek na nowo..to dopiero bedzie zwiedzania..szkoda ze jeszcze pare lat trzeba czekac;( bo projekt zajebisty... co do przyjazdu chodzilo mi o maj 2011 a dzien wybeirz sobie ktory Tobie odpowiada:P To przyjadę , jak będzie nowy rynek . ; )) I chyba wystarczy ustalania daty przyjazdu . ; )) A tam ,gadasz nawet nie godzina:-) hmm.. haha ; ) A tam, przecież mam z Bielska bardzo, bardzo , bardzo. bardzo ...bardzo daleko ; )) Jaka niecała godzina ? . : )) (chyba kilka dni) ; P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keri Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Podkarpacie,okolice Sanoka, a dokładnie Wara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Eee tam przyjedźcie do mnie U mnie jest suuper jest dużoo świeżego mleka, dzikie krowy, świnki z czerwonymi oczami, kurczaki bez głów, ryby z płucami i wile innych. Jeśli tylko ktoś będzie chętny to serdecznie zapraszam. Kietrz 48-130 Ul. Głowackiego 13a/... Dokładny adres poda wam mój zleceniodawca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Dolnośląskie , okolice Jawora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-hindler Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) Widze przewaga Wrocławia i Szczecina Edited April 9, 2012 by $hindler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 ja bardziej centurm polski bo z Kalisza, ale obocnie wiekszosc czasu Poznan z powodu studiow ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieObliczalny Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Ja jestem z Suwałk : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronas Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 no to ja z jakiejś wyludnionej wiochy w okolicach Gdańska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Jarzyna a gdzie dokładnie bo ja Strzegom:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Targoszyn, kojarzysz ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Zielona Góra :-) Wiochmeny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZexeN Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Szlachta ''zadupie'' Suwałki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts