Zuza . Posted April 24, 2011 Report Posted April 24, 2011 Zuza..w Wadowicach siedzielismy 14h dziennie;p 5 dn i w tygodniu ;p takze wiesz... a takie wypady do Bielska co jakis czas przy ladnej pogodzie to sama radosc:p a w Wadowicach hmm..szczerze to nie ma zbytnio gdzie isc:P wszystkie bary, puby itd.. sa zwiedzone:p chociaz d odzis mamy 3 ulubione gdzie jak przychodzimy bez kolejki nas obsluguja tylko raz bylaS?;> haa... wstydz sie:P :cool: sprawdzilem..i dokladnie jest 49 km... to gora poltorej godziny busem... wsiadasz w autobus i Cie widze w Wadowicach w maju haha , sam napisałeś, że w Wadowicach "szczerze to nie ma zbytnio gdzie isc" . więc co będę zwiedzała ? bary ? puby ? haha . Fajny pomysł . ; )) I to ostatnie zdanie - "to gora poltorej godziny busem... wsiadasz w autobus i Cie widze w Wadowicach w maju " Więc.. Nie podałeś dokładnej daty , więc przyjadę w przyszłym roku lub za 2 lata. ; )) hah
KURDEmac Posted April 24, 2011 Report Posted April 24, 2011 haha , sam napisałeś, że w Wadowicach "szczerze to nie ma zbytnio gdzie isc" . więc co będę zwiedzała ? bary ? puby ? haha . Fajny pomysł . ; )) I to ostatnie zdanie - "to gora poltorej godziny busem... wsiadasz w autobus i Cie widze w Wadowicach w maju " Więc.. Nie podałeś dokładnej daty , więc przyjadę w przyszłym roku lub za 2 lata. ; )) hah poczekaj jak zrobia rynek na nowo..to dopiero bedzie zwiedzania..szkoda ze jeszcze pare lat trzeba czekac;( bo projekt zajebisty... co do przyjazdu chodzilo mi o maj 2011 a dzien wybeirz sobie ktory Tobie odpowiada:P
Zuza . Posted April 24, 2011 Report Posted April 24, 2011 poczekaj jak zrobia rynek na nowo..to dopiero bedzie zwiedzania..szkoda ze jeszcze pare lat trzeba czekac;( bo projekt zajebisty... co do przyjazdu chodzilo mi o maj 2011 a dzien wybeirz sobie ktory Tobie odpowiada:P To przyjadę , jak będzie nowy rynek . ; )) I chyba wystarczy ustalania daty przyjazdu . ; )) A tam ,gadasz nawet nie godzina:-) hmm.. haha ; ) A tam, przecież mam z Bielska bardzo, bardzo , bardzo. bardzo ...bardzo daleko ; )) Jaka niecała godzina ? . : )) (chyba kilka dni) ; P
Keri Posted April 24, 2011 Report Posted April 24, 2011 Podkarpacie,okolice Sanoka, a dokładnie Wara.
Kr3aToR Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 Eee tam przyjedźcie do mnie U mnie jest suuper jest dużoo świeżego mleka, dzikie krowy, świnki z czerwonymi oczami, kurczaki bez głów, ryby z płucami i wile innych. Jeśli tylko ktoś będzie chętny to serdecznie zapraszam. Kietrz 48-130 Ul. Głowackiego 13a/... Dokładny adres poda wam mój zleceniodawca.
-hindler Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 (edited) Widze przewaga Wrocławia i Szczecina Edited April 9, 2012 by $hindler
orochi Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 ja bardziej centurm polski bo z Kalisza, ale obocnie wiekszosc czasu Poznan z powodu studiow ;p
Petronas Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 no to ja z jakiejś wyludnionej wiochy w okolicach Gdańska
5517o0o Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Jarzyna a gdzie dokładnie bo ja Strzegom:)
Recommended Posts