Snipershot Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 (edited) Data otrzymania kicka\bana: 6:11:2009 * Godzina: ok. 14 * Nick Admina wręczającego: DaV [bANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze ! [bANNEO] Powod: czit jesli nie foru! [bANNEO] Mozesz odwolac sie na http://www.google.pl ! [bANNEO] Twoje SteamID : STEAM_ID_LAN ! [bANNEO] Twoje IP : ZMIENNE :/ Admin mi nie zrobił screna ale ja na szczęście zrobiłem jednego: http://img11.imageshack.us/img11/7650/denuke0000hf.png Proszę na przyszłość zrobić screna pierwsze albo nie banować, tylko karać kickiem :] Edited November 7, 2009 by Snipershot
Snipershot Posted November 9, 2009 Author Report Posted November 9, 2009 (edited) [bANNEO] Zostales zbanowany przez admina: ~DaV ! [bANNEO] Czas: kompletnie [bANNEO] Zbanowany nick: $nIPeR$hot [bANNEO] Powod: Cheat! [bANNEO] Mozesz odwolac sie na Google ! [bANNEO] Twoje SteamID : STEAM_ID_LAN ! [bANNEO] Twoje IP : 83.4.232.181 I znowu! nie wiem za co ? uwziołeś się na mnie czy co?! zobaczyłeś że gram zabiłem 3 gości i ban... ODBANUJE CIE MNIE?! tym razem nie zdążyłem zrobić screena i admin też mi nie zrobił, Ale jest powyżej z 1 bana. Edited November 9, 2009 by Snipershot
macias Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 nikt Cię nie banuje... to jest po prostu bug.... wystarczy ze zrestartujesz modem, zmieni Ci się ip i będziesz normalnie grał
~DaV Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 stary zbanowałem Cię bo wg miales wh i w dodatku wchodzisz po banie...
Snipershot Posted November 11, 2009 Author Report Posted November 11, 2009 Oglądałeś screena? jest w 1 banie tam nie ma żadnego WH
Snipershot Posted November 11, 2009 Author Report Posted November 11, 2009 zrestartowałem i nic nadal nie moge wejśc na serva.
Ynex Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Umiesz używać opcji edytuj? - 2 sprawa, jesteś non-steamowcem, zgadza się? To teraz sobie policz ile razy dziennie musiałoby być nagrywane demko jako dowód? W obecnej chwili komenda do screenów nie działa także poza demkiem nie można mieć żadnego innego dowodu, z tego co słyszałem to także na niektórych screenach nie widać dopalaczy. Dając screena własnej roboty równie dobrze mogłeś w tamtej chwili je wyłączyć (mowa o dopalaczach) i zrobić screena, klasyczne uniewinnienie...
Snipershot Posted November 11, 2009 Author Report Posted November 11, 2009 NO to niech admin nagra demko albo zrobi screena. Jakby mi zrobił to bym umieścił na stronce A ja tego screena robiłem przed banem gdy się jeszcze go nie spodziewałem zę dostane.
Ynex Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 (edited) Czy ja rozmawiam z osobą niepełnosprawną? - Rozumiem, że chcesz dowieść swojej niewinności wszystko OK, tylko zauważ, że jeśli admin dał Ci bana, a Ty jesteś non-stimowcem to raczej nie masz dużych szans na wyjście z tego z pozytywnej strony. Non-steam czyli gra dla cheaterów, nic im się nie dzieje poza dostaniem bana na jakimś serwerze. Stim, jeśli złapie Ciebie Valve to tracisz steama że tak powiem i masz kasę w plecy. Non-stimowców gra całe miliony i jeśli admin miałby nagrywać Ciebie i reszty 100 tysięcy dzieci to wierz mi, zamiast grać i się także bawić tracił by całe dni na głupim siedzeniu i sprawdzaniu oszustów. Następna sprawa, załóżmy że miałeś coś wcześniej "załóżmy" i teraz wejdziesz na serwer i admin zrobi Ci screena, jak myślisz co każdy oszust by zrobił? Oczywiste jest, że wyłączył dopalacze, nie wiem czy Ty widzisz rzeczywistość, czy nie myślisz trzeźwo, jednak jest to dla mnie oczywiste i praktycznie nie widzę rozwiązania byś mógł się jakkolwiek uniewinnić w tej sprawie. Tyle z mojej strony. Edited November 11, 2009 by Ynex
~DaV Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Dzięki Ynex, że mnie wyręczyłeś, ja już nie miałem siły tego pisać. Twój ss mi nic nie wyjaśnia.
Shocer Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Ynex nie naskakuj na tego gracza.Powiem tak Dostałem od niego demo gdy poprosiłem o nagranie tak samo grał jak zawsze lecz zobaczyłem 1 nietypową rzecz tak wiec to jest zły interpik wiec nalegam zebys przyjacielu zmienił go.Po za tym Ynex nie mów ze mógł wylaczyć ponieważ jak napisalem odrazu zaczą nagrywac demo tak wiec dam sobie rece uciac jak i nogi ze jest czysty.Dav lecz mogłes go poprosic o demko
Ynex Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Ynex nie naskakuj na tego gracza.Powiem tak Dostałem od niego demo gdy poprosiłem o nagranie tak samo grał jak zawsze lecz zobaczyłem 1 nietypową rzecz tak wiec to jest zły interpik wiec nalegam zebys przyjacielu zmienił go.Po za tym Ynex nie mów ze mógł wylaczyć ponieważ jak napisalem odrazu zaczą nagrywac demo tak wiec dam sobie rece uciac jak i nogi ze jest czysty.Dav lecz mogłes go poprosic o demko Nie naskakuje na tego gracza, tylko pokazuje mu w jakim świetle to widzę. Jako że nikt mu nie odpisywał a chłopak się co chwile wypowiadał i raczej oczekiwał odpowiedzi, z początku nie chciało mnie się nic pisać jednak zmusiłem się pod koniec. Jeśli twierdzisz, że nie jest niczemu winien to dowiedź swojej racji i odpowiednich dowodów i przedstaw je DaV'owi, gdyż to on dał mu tego bana.
~DaV Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Shocer mogłeś od razu napisać, że masz dowody, skoro uniewinniają go to unban będzie.
hulkster Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 dobra,tylko co ma do tego demo ktore sobie gosc nagral (zaznaczam sobie) ? nie chce mi sie tlumaczyc logicznych rzeczy
Avaj Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 proste? Tak -> zamykam Nie -> postaraj się bardziej jeżeli zależy Ci na udowodnieniu swojej niewinności oraz przypominam o schemacie bo nie odwołania nie będą rozpatrywane.
Recommended Posts