Felek Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Niewiem co się ze mną dzieje albo grają tu osoby PRO albo jestem ciota. Gram już 6 lat w cs na innych serwach nie thegames tylko innych np.cod splowka jestem PRO mam najlepsze staty. Chyba nie ogarniam waszego serwa.Co mam zrobić codziennie gram po pare godzin na waszym serwie a i to nie pomaga, czasami ufarci mi sie pare fragów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 to przez to że u nas na serwerach jest większy poziom " skill'a? " a przyzwyczaiłeś się do tamtych i lipa. - jedyne co możesz zrobić to grać tylko na thegames ;p wtedy dasz sobie radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 no ja ew obstawiałbym tą opcję druga ale poważnie to nie wiem czemu tak masz same serwery nie mają jakiś specjalnych ustawień które mogły by różnić gameplay od innych serwerów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted April 23, 2011 Report Share Posted April 23, 2011 Ja też tak miałem na początku grania na tym servie:-) I jak widać(tak mi sie zdaje)wyszedłem na ludzi:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koszmar11 Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 SzpyruS dobre Leże i płacze ze śmiechu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malysz Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 No musisz zostac przy TG... to bedziesz na innych mial jeszcze lepsze staty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr3aToR Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Dobrze mówicie widać ogromną różnice na naszym serwie grają już gracze z jakimś doświadczeniem. Grając na TG i na jakimś innym serwie to widać dobrze tą przepaść. Więc proponuje Ci zostać na TG a olać inne krzywe i brzydkie serwery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 A poza tym jak wyrobisz sie w zabijaniu typków ze 130hp to zabicie kolesia na innym servie ze 100hp to będzie banalnie proste:-) Mi się trudniej było przestawić z niewidzialnością. Wiele razy miałem tak że na zwykłym tp wyciągałem nóż i a oni mnie widzieli normalnie. Wiem, wiem... Za dużo grania na tg a postem się wyrabia nawyki. Miałem taki okres,że wręcz byłe uzależniony od TG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts