paczek Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Siema wczoraj w nocy wlazlem na jakis server postrzleac i zlapalem jakiegos syfa. Moze wie ktos jak to usunac? Temat zalozylem w sugestie i pomysly bo moze daloby rade zrobic cos takiego na naszych serverach? Widoczny napis THEGAMES.PL - gracz wejdzie raz i moze zawita na strone lub na serwer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 (edited) o tym samym pomyślałem 2 dni temu, nawet trochę szukałem to ściągasz jakiś plik, tylko jak on się teraz nazywa... EDIT: Już znalazłem Edited May 14, 2011 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted May 14, 2011 Author Report Share Posted May 14, 2011 No to podziel sie bo mam teraz inna reklame (brzydsza) w tym miejscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 no pewnie że się da, tylko zróbcie zrzutkę by Valve / Steam zapłacić :> ta reklama jest dawana przez nich, ktoś sobie opłacił jak np na facebook Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 no pewnie że się da, tylko zróbcie zrzutkę by Valve / Steam zapłacić :>ta reklama jest dawana przez nich, ktoś sobie opłacił jak np na facebook no co Ty gadasz ;] jak prawie to już jest zrobione ;P oczywiście kilka niedociągnięć jest ale to trzeba nad tym popracować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Ponura ta reklama trochę jest. Fajnie by wyglądała ta co jest na samej górze naszej strony!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 (edited) Ponura ta reklama trochę jest.Fajnie by wyglądała ta co jest na samej górze naszej strony!!! - to jest tylko próbna Edited May 14, 2011 by FleeSzzUuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 - to jest tylko próbna Dlatego też wyrażam swoją sugestię na temat tej właściwej:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts