Rebel Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Pozwolę sobie wyrazić swoje skromne zdanie Sądzę, że to nie przejdzie chyba, że mieliście na celu sprowadzenie graczy na swoje inne servery typu COD, ponieważ zauważyłem, że sporo ludzi z BF2 tam ostatnimi czasy grało. Dobrze, że chcecie urozmaicić serwer, ale na tą próbę chyba nie pora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfrontacja sw. warzyw Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 (edited) a mówią, że w Polsce demokracja jest... czyli co zdanie ludu ns się nie liczy? bo wygłupy administracji wskazują na to, że niestety na to wychodzi. w sumie nie przeszkadza mi granie na COD MODZIE, ale mimo wszystko jak wszystkie ns-y uważam, że to zły pomysł i że to nie wypali. róbta co chceta, ale potem nie miejcie do nas pretensji, że nic nie mówiliśmy, jak coś się zwali... P.S. do Wrony, "rzadnego" się pisze przez ż (żadnego) pozdro Ksw edit Wrona: ok już napewno będę pamiętał pisasłem szybko więc mogł się wkraść błąd Edited May 21, 2011 by Wrona Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 to nie są wygłupy i przestań płakać. steam kosztuje parę złotych wiec to nie jest jakaś tragedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted May 22, 2011 Report Share Posted May 22, 2011 weź ksw wyjdź zrzucasz się na serwery ze chcesz mieć głos w jakiejkolwiek decyzji ? Koniec tematu i jęczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts