Naplet SZatanA Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 Nick: Naplet SZatanA Wiek: 21 Steam_ID: STEAM_0:0:37626659 Staż w CS: ok 3 lat Datę rejestracji na forum: 14-02-11 Od kiedy u Nas grasz: ok 1 mies od rejestracji Powód ubiegania się o Admina: duzo cziterow na serwerze po ostatniej awarii , czesto brak admina chocby nawet na steam , irytuja mnie dzieci obrazaja innych graczy Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: pomoc adminow w wykrywaniu cziterow, praktycznie zawsze na steam wiec mozna pisac jak cos. teraz przyda sie kilku sprawnych adminow.. Prosze o pozytywne rozpatrzenie;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naplet SZatanA Posted September 15, 2011 Author Report Share Posted September 15, 2011 ja mam malo postow i to przeszkadza mi w byciu adminem ?? Ty nie masz o wiele wiecej ... a sam wiesz co sie teraz dzieje na serwie :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 CHYBA nie powinniscie sie wypowiadac. ;P Ja jak najbardziej na tak! Juz dĹugo u nas grasz i zawsze pomagasz adminom - przynajmniej mi ;d Co do postow, to niektorzy mieli mniej, a byli adminami, poza tym nie ma co spamowac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Za mało postów. Dokładnie. ja mam malo postow i to przeszkadza mi w byciu adminem ?? Ty nie masz o wiele wiecej ... a sam wiesz co sie teraz dzieje na serwie :/ Tak, przeszkadza. Czy zwykli użytkownicy forum mają prawo się wypowiadać w tym temacie?Jesli tak to ja jestem na wielkie TAK. Nie, nie mają. O tym decydują admini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naplet SZatanA Posted September 15, 2011 Author Report Share Posted September 15, 2011 pozamiatane ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Ja swojej opinii nie wyrazilem, odpowiedziałem jedynie na pytania. Ja jestem neutralny, nie znam Cię zbyt dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Wieeeeeeeeelkie TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 (edited) Nie wiem czemu się czepiacie tak tych postów... niejaki : I po co Ci to było.! dostał admina mając ok. 15 postów na koncie a w dodatku otrzymał te uprawnienia po ok. miesiącu gry a i tak okazał sie czitem, więc nie wiem w czym problem z Szatanem?- gra dosyć długo - posty to nie wszystko, bo liczy się to czy bd się wywiązywał ze swoich obowiązków na serwerze! - jeśli tak Ci zależy na tych postach to niech spamuje reklamami;D - poza tym to w porządku facet Nie wiem czemu NIEKTÓRZY admini zachowują się w sposób : Bo co to oni nie są? ADMINIE, ty też kiedyś byłeś takim samym zwykłym graczem więc bądź człowiekiem! Kurwa, TheGames to nie tylko serwer, to również forum. Admin powinien się sporo udzielać na forum, nie spamem tylko w innych tematach, w ważnych tematach. Był już admin który wręczał bany a później gracz odwoływał się na forum o którym admin najwyraźniej zapomniał. Ja bym chciał aby więcej zwykłych graczy siedziało na forum, które niestety podumiera. Jedyne nowe tematy są od botów albo reklamy innych serwerów. Gracze rejestrują się na forum tylko wtedy kiedy czegoś chcą (admin/odwołanie), jeśli dostaną to co chcieli to już na forum nie wchodzą. I po co ci to było był pedałem, wypadkiem przy pracy, błędem, nieporozumieniem. Miał mało postów i widać jak skończył ;p A zresztą, czy Naplet będzie w stanie wpłacać comiesięczne składki na serwer? Edited September 17, 2011 by Raca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naplet SZatanA Posted September 18, 2011 Author Report Share Posted September 18, 2011 (edited) A zresztą, czy Naplet będzie w stanie wpłacać comiesięczne składki na serwer? Mam 21 lat i stala prace,mysle ze nie powinno byc problemow zeby wplacic troche zlociszy dla H@ Edited September 18, 2011 by FleeSzzUuu nie jesteśmy ślepi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Kurwa, TheGames to nie tylko serwer, to również forum. Admin powinien się sporo udzielać na forum, nie spamem tylko w innych tematach, w ważnych tematach. Był już admin który wręczał bany a później gracz odwoływał się na forum o którym admin najwyraźniej zapomniał. ? Dla tego dajcie mus ię tego nauczyć(jesli nie umie) dawając mu adma np na okres próbny! Adminów na bf2 jest bardzo mało. Więc jak b ędziemy każdego kasować... To wiadomo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Dla tego dajcie mus ię tego nauczyć(jesli nie umie) dawając mu adma np na okres próbny!Adminów na bf2 jest bardzo mało. Więc jak b ędziemy każdego kasować... To wiadomo. Czego nauczyć? Pisania postów? Okres próbny niby ok, tyle, że podczas tego okresu, osoba testowana praktycznie zawsze dobrze wypada. Niech Thermal zdecyduje, chociaż wątpię by coś to dało skoro Fleszu jest na "nie". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 A ilu jest adminów obecnie na bf2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bixter Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Moim zdaniem powinniście powiekszyć swoją flote chodzi o adminów i zmniejszyć opłaty ... Za mało gracie (admin), skoro są przeszywki i cziterzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 Podzielam częściowo zdanie Bixtera. Może nie tyle, że mało gracie, bo nikt nie wymaga od was żebyście grali 24/7 tylko, że jest was za mało. Uszanujcie proszę opinię zwykłych graczy. :-*** ;-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naplet SZatanA Posted September 19, 2011 Author Report Share Posted September 19, 2011 mozecie zamknac juz ten temat odechcialo juz mi sie tego admina na waszym serwie po tych waszych mizernych wypowiedziach... oferowalem wam swoja pomoc poniewaz szkoda mi tego serwa ,poznalem tu duzo ciekawycj ludzi i nie chcialem zeby to sie tak skonczylo, a wy ?! wybieracie jakbyście mieli szeroki asortyment adminow ... to za malo postow to czy bedzie placil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 mozecie zamknac juz ten temat odechcialo juz mi sie tego admina na waszym serwie po tych waszych mizernych wypowiedziach... oferowalem wam swoja pomoc poniewaz szkoda mi tego serwa ,poznalem tu duzo ciekawycj ludzi i nie chcialem zeby to sie tak skonczylo, a wy ?! wybieracie jakbyście mieli szeroki asortyment adminow ... to za malo postow to czy bedzie placil... I po co ta frustracja? Rozumiem, że chcesz pomóc ale nie możemy dawać admina każdej osobie która o niego poprosi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted September 19, 2011 Report Share Posted September 19, 2011 No tak bo chętnych na adminów jest rzeczywiście w nadmiarze! A serwer na tym cierpi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naplet SZatanA Posted September 20, 2011 Author Report Share Posted September 20, 2011 Szpyro a co tylko 1 serwer masz ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Naplet - pogadam z chłopakami i dam Ci znać sorry ze nie idzie to jakimś trybem szybszym, ale byłem na urlopie Jeszcze raz ktoś się wypowie nie proszony dywagując nad sensem **** wie czego dostanie perma To jest podanie o admina konkretnej osoby a nie próba uratowania świata i każdy ma dać swoje 5 gr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Thermal, ale posłuchaj opinii zwykłych graczy. Ja szanuje adminów, że potrafią znaleźć czas na ogarnianie serwera. Dlatego, że ja bym go codziennie nie znalazł :-*** Ale poprostu jest was za mało Cięzko sie gra na serwie, gdzie cały czas ktoś przeszkadza w uczciwej grze. Poszedłbym gdzie indziej ale mam po prostu sentyment do tego serwera i tych ludzi. Staramy się coś z tym zrobić? Zależy mi na tym i chyba nie tylko mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted September 20, 2011 Report Share Posted September 20, 2011 Ale Ty nie musisz mi tego uświadamiać, bo wiem, że adminów jest za mało Ale także nie sztuką jest wziąć każdego kto chce - bo tak będzie jeszcze gorzej Stąd są pewne wymagania Ale stękać też jest komu, a wręcz powinno się takich ustawić w kolejce Ale pomóc nie wielu ma chęć a takich co warto się zainteresować jeszcze mniej Chodzi mi także o to, że akurat to nie miejsce na takie rozmowy z chęcią pogadam ale nie w temacie ubiegania się kogoś o uprawnienia admina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naplet SZatanA Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 odsiwezam temat ... to jak bedzie z tym adminem ?? poniewaz patrze na ten temat i jeszcze nie zamkniety... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts