SzpyruS Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Witam! To co dzisiaj działo się na serwerze bf2 przekraczało wszelkie moje pojęcie o znaczeniu słowa za przeproszeniem ROZP....OL. Dzieci kłóciły się z dziećmi, dzieci gadały o METINIE że którego on to levela nie ma itp, byłem obrażany i wyzywany przez dzieci!( nie mam niestety mikro więc nie miałem jak tej hołoty uciszyć), że o cziterach nie wspomnę. Thermal, zrób coś z tym. Proszę! Skupiłbym się na rekrutacjii adminów. Sam mógłbym nim zostać choćby na 1 miesiąc. Pomóc wam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 po pierwsze zły dział po drugie napisz podanie to pomyślim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted September 28, 2011 Author Report Share Posted September 28, 2011 A gdzie to miałem napisać? A poza tym będziemy się czepiać takich szczegółów? Wydaje mi się, że sprawa jest poważna bo sytuacja nie powtarza się pierwszy raz:( I Nie polegaj tylko na mnie... Ja sam ewentualnie jako admin to wciąż za mało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Kazdy pomyslal tak jak ty tylko mieli mikrofony i sami siebie uciszali i bylo co bylo. Nastepnym razem robisz mute przez player list. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted September 28, 2011 Author Report Share Posted September 28, 2011 Nie widziałem Cię na serwerze. Wybacz Taczu. Nie wiesz co było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrona Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Ja natomiast byłem na serwerze ponieważ szpyrus mnie powiadomił co się tam dzieje i jak wbiłem to nie za bardzo wiedziałęm za co się zabrać ponieważ krzyk wrzask no i do tego jeszcze 2 czitów biegało. Więc rozumiem zdenerwowanie szpyrusa dopiero jak wylaciały te dzieci to mogłem się wziąść za czitów ale wtedy to juz było po ptakach bo 1 wyszedł a drugi wszystko wyłączył. Z pro zrobił sie bot ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted September 29, 2011 Author Report Share Posted September 29, 2011 Bez mikrofonu ciężko nad dziećmi zapanować. Dziś juz mikrofonik był i nikt juz nie Podskoczył Dzieki, Wrona z interwencję. Taczu wiedz o tym że nie wszyscy wiedzą o opcji mute. I grają bo lubią ten server. :*** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Dziś juz mikrofonik był i nikt juz nie Podskoczył Mam rozumiec ze byles dzisaj bogiem? A ze nie wszyscy wiedza o opcji mute - to mnie tyle interesuje co Racy nowy chlopak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzpyruS Posted September 30, 2011 Author Report Share Posted September 30, 2011 heh. Owszem byłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts