Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Witam!

To co dzisiaj działo się na serwerze bf2 przekraczało wszelkie moje pojęcie o znaczeniu słowa za przeproszeniem ROZP....OL. Dzieci kłóciły się z dziećmi, dzieci gadały o METINIE że którego on to levela nie ma itp, byłem obrażany i wyzywany przez dzieci!( nie mam niestety mikro więc nie miałem jak tej hołoty uciszyć), że o cziterach nie wspomnę.

Thermal, zrób coś z tym. Proszę!

Skupiłbym się na rekrutacjii adminów. Sam mógłbym nim zostać choćby na 1 miesiąc. Pomóc wam.

Posted

A gdzie to miałem napisać?

A poza tym będziemy się czepiać takich szczegółów?

Wydaje mi się, że sprawa jest poważna bo sytuacja nie powtarza się pierwszy raz:(

I Nie polegaj tylko na mnie... :D Ja sam ewentualnie jako admin to wciąż za mało.

Posted

Ja natomiast byłem na serwerze ponieważ szpyrus mnie powiadomił co się tam dzieje i jak wbiłem to nie za bardzo wiedziałęm za co się zabrać ponieważ krzyk wrzask no i do tego jeszcze 2 czitów biegało. Więc rozumiem zdenerwowanie szpyrusa dopiero jak wylaciały te dzieci to mogłem się wziąść za czitów ale wtedy to juz było po ptakach bo 1 wyszedł a drugi wszystko wyłączył. Z pro zrobił sie bot ;D

Posted

Bez mikrofonu ciężko nad dziećmi zapanować. Dziś juz mikrofonik był i nikt juz nie Podskoczył :D

Dzieki, Wrona z interwencję.

Taczu wiedz o tym że nie wszyscy wiedzą o opcji mute. I grają bo lubią ten server. :***

Posted
Dziś juz mikrofonik był i nikt juz nie Podskoczył :D

Mam rozumiec ze byles dzisaj bogiem?

A ze nie wszyscy wiedza o opcji mute - to mnie tyle interesuje co Racy nowy chlopak.