N* Wlacz Ciekawosc Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Nick na Serwerze: N* Wlacz Ciekawosc Wiek: 20 Steam_ID: STEAM_0:0:18592714 Staż w Counter Strike'a - 4/5 Lat Link ze statami z game tracker danego serwera: Czas spędzony na Serwerze: Większość swojego czasu spędzam na serwerze, a gram tam od dzisiaj lecz postanowiłem poświęcić swój czas na ten serwer jest mila atmosfera , mili gracze lecz dzisiejszego dnia od godziny 8-12 rano nie mogliśmy normalnie pograć . Mój czas na serwer to godziny 8-14 / 14-22+ w zależności od dnia dziękuje za rozpatrzenie mojego podania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 udzielaj się na forum (ale nie spamuj,ani głupio nie odpisuj pod każdym postem) Oraz graj - bo na razie jeden dzień to za mało Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 8, 2011 Author Report Share Posted November 8, 2011 Nick na Serwerze: N* Wlacz Ciekawosc Wiek: 20 Steam_ID: STEAM_0:0:18592714 Staż w Counter Strike'a - 4/5 Lat Link ze statami z game tracker danego serwera: http://www.gametracker.com/server_in...&Search=Search Czas spędzony na serwerze: Prawie cały swój wolny czas poświęcam na serwer co da się zauważyć na powyższym linku . Dlaczego ja: Jak sami wiecie na serwie często ktoś wbija z wh/aim/sh ale to się może zmienić Na serwerze jestem lubiany i umiem się zachować i myślę ze +1 admin więcej = spokojna gra przez cały czas dziękuje za kolejne rozpatrzenie . Decyzja należy do Adminów Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 8, 2011 Author Report Share Posted November 8, 2011 http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.67:27015/top_players/?query=N*+Wlacz+Ciekawosc&Search=Search Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 Jestem za, kiedy juz hulk bedzie dokonywal decyzji. Mysle ze sie nadaje, nie wyzywa nikogo na serwie, a gdy widzi kogos podejzanego odrazu wchodzi na specta i obserwuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 9, 2011 Report Share Posted November 9, 2011 no ok ale gra 5 dni poprzednio 4 dni temu pisałem, że mało grał (1 dzień) raczej po 5 dniach nie dajemy admina, ani po 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 9, 2011 Author Report Share Posted November 9, 2011 Owszem jest to krótki czas ale dzisiaj Aga była rano a potem już nikogo i tak jest często , ze ludzie latają z wh i nie ma adma i gracze idą na inne serwery a chyba warto raz naruszyć własne zasady dla dobra serwera . Ale ok rozumiem postaram się za interesować was moją obecnością i cierpliwością Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 Nick na Serwerze: N* Wlacz Ciekawosc Wiek: 20 Steam_ID: STEAM_0:0:18592714 Staż w Counter Strike'a - 4/5 Lat Link ze statami z game tracker danego serwera: http://www.gametracker.com/server_in...&Search=Search No nie bd się tutaj dużo rozpisywał bo wszystko o mnie już wiecie jedynie.=V -Posty malutko ponieważ jestem cały czas na serwerze bo chce zrobić godzinki -Ile tutaj gram ponad tydzień a rezultat na game tracker myślę że nie taki zły -Staram się o tego Admina tylko i wyłącznie dla dobra serwera -Jestem osobą odpowiedzialną i nie banował bym kogoś (że jest lepszy itp) -Zbyt fajny serwer żeby grali tam na czitach -ofc decyzja należy do was <./N* Wlacz Ciekawosc\.> Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.67:27015/top_players/?query=N*+Wlacz+Ciekawosc&Search=Search Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoKaInE Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Jestem na TAK ponieważ: 1-Gra często na serwerze 2-Miły i lubiany gracz 3-Zna AMX ps: Nadgoń posty ja tez się staram :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Co do niego to wydaje mi sie że by sie nadawał. Tym bardziej że jest mało adm na war. Jestem za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoKaInE Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Grzybek ty jestes prze u mnie na podaniu na nie a u niego na tak ?? WTF posty i tka wiem ze musze nadgonic co ci zaszkodzi ze bendziesz na tak u mnie też ?? przynajmniej moge serwer opłacać Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoKaInE Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Grzybek ty jestes prze u mnie na podaniu na nie a u niego na tak ?? WTF posty i tka wiem ze musze nadgonic co ci zaszkodzi ze bendziesz na tak u mnie też ?? przynajmniej moge serwer opłacać ps: 5 dni na serwie ??? wtf i ty na tak >? ja gram miech lol :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 Zarejestrowany 04-11-11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Jestem za, widuje gracza codziennie:up: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranter3 Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 N* dobrze zna obsłube amx. Gra na serwerze sporo w ciagu jednego dnia, a szczegolnie w takich godzinach kiedy nie ma innego admina. Posiada spory szacunek na serwerze, nie jest wulgarny w stosunku do innych graczy. Rygorystycznie przestrzega zasady panujace na serwerze. Oczywiscie jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 12, 2011 Author Report Share Posted November 12, 2011 Dziękuję graczom za poparcie lecz proszę o opinie adminów bo tylko one się liczą. <./N* Wlacz Ciekawosc\.> Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 (edited) Co do kolesia widze go caly czas na forum,widze ze sie udziela na forum i umie sie wysłowić w przeciwieństwie do ciebie a więc nie podważąj mojego zdania bo one sie troche bardziej liczy niż twoje. Edit:Ty grasz tu 1 miech on twoim zdaniem 5 dni,a ma już 3x wiecej postów od ciebie to widać komu bardziej zależy na byciu adminem. Edited November 12, 2011 by grzybek77 x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebel Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 KoKaInE nie rozumiem po co dyskutujesz ? Przez długi jęzor Twoje szanse na bycie "KIEDYŚ" adminem maleją już poniżej poziomu morza. Co do N, stara się, dość mądrze piszę, nie wymądrza się, zależy mu na byciu adminem mam nadzieje nie z powodu szpanu, tylko szczerej chęci pomocy na serwerze. Aktualnie jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Widzę, że stara się wypowiadać w tematach, dając konkretne wypowiedzi. Nie podoba mi się jednak Twój nick. Jak się do Ciebie mamy zwracać? "eN" czy "eNka"? Co do podania - ogólnie to jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 sorry za offa Grzybek ty jestes prze u mnie na podaniu na nie a u niego na tak ? po jakiemu to ? ze bendziesz na tak u mnie też ??.... a ty po polska piszesz czy jaka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mów mii Doktorze Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Grzybek ty jestes prze u mnie na podaniu na nie a u niego na tak ?? Ja dobry mudżyn z Afryka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Tez jestem na tak, tymbardziej ze przydalaby sie jakas wieksza pomoc na serwie. Pograc nie mozna, wczoraj jak juz wbilam na serwer to 3 lub 4 h ktore gralam, wiekszosc spedzilam na spect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 Co do nicku to trochę trudno by było ale wystarczy Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 14, 2011 Author Report Share Posted November 14, 2011 Jak będzie można to proszę o decyzje w moim podaniu zapomniałem napisać o amx , -AMX znam + http://forum.thegames.pl/mamo-czy-jestem-juz-dobrym-adminem/ -Nie chcę admina dla szpanu tylko dla dobra serwera jak pisałem wczesniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts