N* Wlacz Ciekawosc Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 Halooo zapomnieliście zakończyć mojego podania Proszę o końcową decyzje dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 15, 2011 Author Report Share Posted November 15, 2011 -Każdy ma prawo do własnego zdania -Dlaczego tak o mnie sądzisz jak nawet mnie nie znasz ? -Bez powodów nie da się wyciągnąć wniosków czy się nadaje czy nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Widze kolega dobitnie chce uprzykrzyc dalsze postepowania serwera Nie widzisz jaki jest chaos ? chcialbym sie zapytac co tymi komentazami chcialbys osiagnac? Oczywiscie kazdy ma swoje zdanie a szczegolnie szczere odpowiedzi bardzo doceniam Ale cos czuje, ze cos sie tam kryje za twoimi wypowiedziami ^^. Ja osobiscie uwazam, ze Wojtek poki co jest najlepszym kandydatem na admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 Po pierwsze wydaje mi się że gram już trochę ponad parę dni a jednak admini są na TAK. Posty też są potrzebne a jak widzisz ludzie starają się w każdy możliwy sposób pokazać swoją obecność i to że zależy im na tym żeby na serwerze był porządek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paj Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 To nie dzial na takie dluzsze dyskusje. Wiec prosilbym o kontynuowanie glosowania na admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted November 18, 2011 Author Report Share Posted November 18, 2011 Można prosić o decyzje mojego podania -Dziękuje eN* Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Spokojnie H@ zobaczy i ci odpisze Albo sam napisz mu na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz_Dominator_Pudzian Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 http://forum.thegames.pl/podania-o-admina/20-wzor-podan-rekrutacja-na-admina.html szczególna uwagę zwróc na to: Pytania do H@ na steam gg czy w inny sposób czy widział wasze podane i jaka decyzja skutkują automatyczna odmową Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 ja wiem już wszystko co chciałem Poczekam na info od pączka i flesza (kolejność przypadkowa ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 A no daj mu. Jak się nie sprawdzi to sie zabierze, nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 ''ogarniać'' a ''ogarniać'' to różnica jeśli wiecie o co mi chodzi ja myślę ze można dać na tydzień/dwa i wrócić do tematu zamykając go ostatecznie pisząc czy się nadajesz czy nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agata Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 zgadzam sie z fleszuu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
N* Wlacz Ciekawosc Posted December 6, 2011 Author Report Share Posted December 6, 2011 Zamykam chyba już nic tutaj nie będzie pisane. eN* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts