macias Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Kupiłem ostatnio sobie steam key do Team Fortress 2 i chciałem ściągnąć i zainstalować. Mam jednak taki problem, że brakuje mi miejsca na dysku C i nie mam aktualnie możliwości usunięcia czegokolwiek stamtąd. Czy da się jakoś ściągnąć grę ze STEAM w inne miejsce niż to w którym jest steam zainstalowany? np. dysk D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 (edited) Poleciłem maciaS'owi przerzucić całego steama na dysk o większej pojemności i wtedy tam zostanie ściągnięta gra i problem zostanie rozwiązany. - Sprawa załatwiona. ZamykaM Edited February 13, 2010 by Ynex Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 proponuje pisac takze rozwiazania takich prblemow bo moze ktos tez bedzie chcial sie dowiedziec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts