Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Jak sobie życzysz skarga jest... Nie na tego bana ani też nie jest to odwołanie bo ban jak najbardziej słuszny i tu nie będę się kłócił. Chodzi mi tylko o przykład jaki dajesz na serwerze... Jak admin może latać na niewidoku z bronią? Myślałem że przestrzeganie regulaminu to pierwsza rzecz za którą powinien wziąć się adm. Do tego sytuacja niedawna: piszę do Ciebie że 2 gości haxuje co widać gołym okiem bo napiepszają po ścianach aż sie hosty pochowały nie wiadomo gdzie i otrzymuje wiadomość że ich sprawdzisz... ok

Czekam............

Czekam............

CZEKAM......!!!!!!

w końcu się udało:D pamiętasz może ile Ci to zajęło?

Posted

admin nie jest na zawołanie

interwencja powinna mu zając odpowiednią dla niego ilość czasu

oczywiście w miarę możliwości - jak najszybciej

rtd z bronią jest możliwe

Posted

ok doczytałem regulamin dokładnie i widzę że można ale tylko swoją bronią wcześniej kupioną. Tak było w przypadku Racy... Dlaczego więc inni admini upominają za granie z bronią nie podniesioną a wcześniej kupioną? tak więc pytanie trzeba ukierunkować do frytka skąd skopiował TEN regulamin:

Regulamin serwera WAR3FT war3.thegames.pl

Całkowity zakaz używania programów oraz skryptów wspomagających grę (wszelkiego rodzaju wh, sh, aimy, wtc.);

Zabroniony celowy TK (Team Kill - zabijanie członków własnej drużyny):

Celowy TK będzie podlegał karze wg. Tabeli Kar;

Przypadkowy TK nie będzie podlegał karze po przeproszeniu;

Bardzo częsty przypadkowy TK będzie podlegał karze wg. Tabeli Kar;

Floodowanie jest zabronione, zarówno na czacie jak i przez 'voice communication';

Przestrzegamy zasad kultury gry oraz kultury osobistej;

Nie używamy Nick'ów zawierających:

Treści rasistowskie;

Przekleństwa;

Tylko znaki specjalne @ # 4 () <> ! ? /\ ... etc.,;

Reklamy innych serwerów/stron;

Powszechnie uznawane za obraźliwe i wulgarne;

Nie obrażamy graczy na serwerze: "lamko", "noobie", ... itd.;

Nie obrażamy Adminów;

Nie wykorzystujemy bugów map;

Nie chodzimy po teksturach (Tekstura - miejsce na mapie z którego widać przez ściany);

Realizujemy cel mapy;

Nie reklamujemy innych serwerów;

Gramy na mapie wyłonionej przez głosowanie;

Na życzenie graczy Admin może zmienić mapę, powtórzyć głosowanie z innymi mapami;

Na mapach typu Aim, Awp i Knives (1hp,35hp...) CAŁKOWITY ZAKAZ rzucania HE;

Na mapach typu Aim, Awp i Knives (1hp,35hp...) MOŻNA się teleportować (ale nie na resp);

Na mapach typu Aim, Awp i Knives możesz grać bronią otrzymaną z RTD tylko przez 1 rundę;

Jeżeli otrzymasz od RTD bonus: Godmode, Luke Skywalker, Zeusmode, Invisible God, Invisible Normal, - zabijasz TYLKO nożem;

Na mapach specyficznych typu cs_deagle5 na górnym poziomie tylko nożne, na dolnym dozwolone wszystkie bronie;

Na mapach specyficznych typu cs_deagle5 ZABRANIA się strzelania z poziomu górnego na dolny i z dolnego na górny;

Na mapach typu Aim, Awp, Fy, etc. NIE STRZELAMY z respa;

Możemy odrodzić się 2 razy na rundę. *

Decyzje podjęte przez Adminów nie podlegają dyskusji;

Skargi na Adminów, uwagi, odwołania, składamy na forum wg. schematów do 3 dni od daty wydarzenia****.

Zakazane multirespienie się za pieniądze z banku**#

Posted

hahaha już widzę:D nawet regulamin pisany po angielsku różni się od polskiego. Na anglojęzycznym napisane jest że na bonusie z rtd można tylko nożem:) zdecydujcie się w końcu, ogarnijcie błędy i zamknijmy temat:D:D:D

pozdro

Posted

Ja za to chce złożyć skargę na admina "Oczko". Ponieważ dostałem niesłusznie bana ... powód był "skriny" nigdy w życiu nie mailem żadnego bota na komputerze i nie będę miał ... nie wiem o co chodziło może było mu źle ze dobrze mi akurat szlo ?... nie mam pojęcia lecz chce o rozpatrzenie tego bana bo już dużo czasu poświeciłem na ten serv...

z góry dziękuje.

Pozdrawiam

Posted
ok doczytałem regulamin dokładnie i widzę że można ale tylko swoją bronią wcześniej kupioną. Tak było w przypadku Racy... Dlaczego więc inni admini upominają za granie z bronią nie podniesioną a wcześniej kupioną? tak więc pytanie trzeba ukierunkować do frytka skąd skopiował TEN regulamin:

Regulamin serwera WAR3FT war3.thegames.pl

Całkowity zakaz używania programów oraz skryptów wspomagających grę (wszelkiego rodzaju wh, sh, aimy, wtc.);

Zabroniony celowy TK (Team Kill - zabijanie członków własnej drużyny):

Celowy TK będzie podlegał karze wg. Tabeli Kar;

Przypadkowy TK nie będzie podlegał karze po przeproszeniu;

Bardzo częsty przypadkowy TK będzie podlegał karze wg. Tabeli Kar;

Floodowanie jest zabronione, zarówno na czacie jak i przez 'voice communication';

Przestrzegamy zasad kultury gry oraz kultury osobistej;

Nie używamy Nick'ów zawierających:

Treści rasistowskie;

Przekleństwa;

Tylko znaki specjalne @ # 4 () ! ? /\ ... etc.,;

Reklamy innych serwerów/stron;

Powszechnie uznawane za obraźliwe i wulgarne;

Nie obrażamy graczy na serwerze: "lamko", "noobie", ... itd.;

Nie obrażamy Adminów;

Nie wykorzystujemy bugów map;

Nie chodzimy po teksturach (Tekstura - miejsce na mapie z którego widać przez ściany);

Realizujemy cel mapy;

Nie reklamujemy innych serwerów;

Gramy na mapie wyłonionej przez głosowanie;

Na życzenie graczy Admin może zmienić mapę, powtórzyć głosowanie z innymi mapami;

Na mapach typu Aim, Awp i Knives (1hp,35hp...) CAŁKOWITY ZAKAZ rzucania HE;

Na mapach typu Aim, Awp i Knives (1hp,35hp...) MOŻNA się teleportować (ale nie na resp);

Na mapach typu Aim, Awp i Knives możesz grać bronią otrzymaną z RTD tylko przez 1 rundę;

Jeżeli otrzymasz od RTD bonus: Godmode, Luke Skywalker, Zeusmode, Invisible God, Invisible Normal, - zabijasz TYLKO nożem;

Na mapach specyficznych typu cs_deagle5 na górnym poziomie tylko nożne, na dolnym dozwolone wszystkie bronie;

Na mapach specyficznych typu cs_deagle5 ZABRANIA się strzelania z poziomu górnego na dolny i z dolnego na górny;

Na mapach typu Aim, Awp, Fy, etc. NIE STRZELAMY z respa;

Możemy odrodzić się 2 razy na rundę. *

Decyzje podjęte przez Adminów nie podlegają dyskusji;

Skargi na Adminów, uwagi, odwołania, składamy na forum wg. schematów do 3 dni od daty wydarzenia****.

Zakazane multirespienie się za pieniądze z banku**#

Zapomniałeś dodać najważniejszego

*Regulamin może ulec zmianie w trakcie funkcjonowania serwera.

I tak właśnie się stało (dokładnie wczoraj).

Co do kolesi z czitami, właśnie przejrzałem konsolę i nie widzę abyś coś takiego pisał. Jeśli mówiłeś przez mikro - tym gorzej, ponieważ

1. wszyscy słyszą, czyli osoba podejrzana również

2. nie każdy admin chce aby wszyscy wiedzieli, że jest adminem

3. takie rzeczy pisze się na say@ czyli wciskasz (domyślnie) "u" i dodajesz "@", czyli "u@raca sprawdź czitera o nicku ..."

Posted

no może nie do końca się zmienił

od jakiegoś (bliżej nie określonego czasu)

na np niewidzialność można z bronią ale cały czas RTD na mapach "knives" po

wylosowaniu broni TYLKO 1 rundę

Ostatnio zostało to doprecyzowane za inicjatywą Racy

06valo4life

muszę dodać nowy przycisk Lubie to :)

Posted

RTD jest dobre, bo wnosi to trochę zabawy na serwer. Ale co fakt, to fakt. Czasami na prawdę ten regulamin nie wystarcza bo i tak jak admina nie ma to pełno ludzi tego nie przestrzega.

Gram na serwie codziennie po kilka godzin i widzę jak wygląda sytuacja.

wiec

1. Usuncie RTD i po klopocie, choc bedzie mniej zabawnie na serwie

2. Więcej adminów ktorzy beda tego pilnowac.

@@. Czyli regulamin jest zmieniony i mozna na niewidzialnosci+god, god, niewidzialnosci, zeus mode -- biegac z bronią którą wczesniej kupiłem tak ?