Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

Nie ma brania kolegow :D tylko admini i gracze wybranych serwerow.Pozatym chyba nie chodzi kto jest lepszy a kto gorszy? Ja tak mysle bynajmniej. Ma byc fajna zabawa :-) Wsrod swoich.

Posted
Pozwolić mi wziąść mojego kolegę z steam'a i po grane macie...
wtedy musialbym wziasc swoich i zaczac watpic w to co napisales :P neich sie wstepnie ludzie pozapisuja a potem ci co graja wszedzie dolacza gdzie zechca lub zostanie wolne miejsce ;d
Posted

Podpisuję się pod Agatką, ale zamiast zrobić 2 drużyny lepiej by było zrobić dwie z każdego serwera, w sensie zrobić rekrutację i wybrać po 10 z każdego serwera którzy zasługują na grę w turnieju bo tak jak każdy kto chce wbije to to będzie lipa... później z każdego serwera wydzielimy 2 równe zespoły i zagramy sobie każdy z każdym jak tam terminy będą pasowały.

Posted

z mojej strony wygląda to tak,ze jestem zajebany czasowo

ew mogę dać paczkowi dane do DD2 only i go sobie przerobicie

Wbrew pozorom - organizacyjnie to w **** roboty - a nie tylko "ja też chce zagrać w turnieju"

Posted (edited)

mysle ze nie bedziemy za duzo kombinowac tylko powylacza sie na mooment amx w czasie gry i tyle :P

morientes \/: no tak bo ustawic zablokowana kamere tylko na swoich to wielki problem i odrazu wielkie cfg tzreba wgrywac (:

Edited by orochi