Gogeta82 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Witam dostałem bana na zawsze dnia 17.04.12 przez admina Biegacz_OS ponieważ przechodziłem z serwera na serwer i adminowi się to nie spodobało z nie wyjaśnionych mi powodów. Napisał do mnie dlaczego ja sobie tak chodze po serwerach a ja nie wiem co mu to przeszkadzało ani nie miałem duzego pingu ani nie powodowałem lagu na serwie. Ja odpisałem dla czego ma z tym problem.odpisał bo mam i ja odpisałem może troche nie grzecznie to napisz do przyjaciółki taka gazeta. i dostałem bana powód cytuje(NIE GOGETA NIE BEDE TWOIM PRZYJACIELEM ') Czuje skruche bo bardzo lubie grac na serwie i jeżeli badzie to czytał ten admin to przepraszam Jezeli uraziłem to przepraszam prosze o odbanowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 No trochę dziwny powód bana Niech wypowie się admin , który zbanował... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogeta82 Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 To masz adminie z nim jakiś kontakt?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronas Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 (edited) Hmmm rozmawiałem z biegaczem o tym i mi powiedział, że chodziło o to że na wh cisnałeś kolego ;] Takze ban uzasadniony a powod jaki jest taki jest ;] edit: poza tym biegacz nie banuje za przeklenstwa wyzwiska itp.. Edited April 17, 2012 by Petronas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Poczekaj narazie. Jeśli większość stwierdzi, że ban jest niesłuszny, dostaniesz ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogeta82 Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 Dziękuje za odpowiedz chciałbym powiedzieć ze nie gram na wh bo to jest żałosne jeżeli zostanę ułaskawiony to proszę o szybką odp Link to comment Share on other sites More sharing options...
popiboss1 Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Witam tutaj PustelniK gram na tym serwie już dosyć długo widzie wielu graczy ale nie reaguje na ich dopalacze ale widzę ze tutaj jest już przeginka BAN jest słuszny ponieważ ja wolałem biegacza na serwa bo gogeta82 śmigał na wh nie 1 nie ostatni raz i wyświetlały mu reklamy haxow i grałem z nim jakieś 2 dni temu był obłędnym graczem tak jak by grał nie długo w ta grę i po kilku dniach wstąpiło w niego oświecenie info z "dupy" miał i oglądałem go kilkanaście razy na specu i widziałem jak patrzy perfidnie w ściany i szybciej strzel niż widział danego gracza a teraz ma waty a to jest wina serwera bo nie ma wgranego pluginu do robienia screan'ow i NIE NALEŻNY SIĘ UB DLA TEGO GRACZA BO TO ZWYKŁY POSPOLITY OSZUST PustelniK ELo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogeta82 Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 Pustelniku jak nie wiesz to sie nie odzywaj nigdy nie grałem na wh a przy okazji reklamy mi się włączyły ponieważ weszłęm na 1 serwer i reklamy mialem na w,s,a,d i gram w cs ok 2 lata a na tym serwie pół roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biegacz Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 a dobry humor miałem to taki powód podałem . Już wystarczająco długo jestem adminem na różnych serverach . Grałeś odpalony i za to był ban . Nie raz nawet was nie banuje z tym takim wh co nie pokazujecie za duzo bo tam o mało osób jest niech se pograją ale ty zaczynales przesadzać ze skanami itp. Nawet jakby był plugin niewiem czy bym robil ssy czy Ci nie dał odrazu bana. a co do wyjasnienia ze bez dowodów.. Gram nie zawsze mam czas by krecic demko - zreszta ja na specie = czit off. a plugin na ssy przydałby się swoją drogą. Dla mnie tyle w tym temacie. Ja Ci mówie że ub nie dostaniesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orochi Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 no na d2 pluginu niestety nie ma ale obowiazku krecenia dem tez nie, zwlaszcza w ewidentnych przypadkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogeta82 Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 Dobrze skoro pan admin tak sądzi to ok ale ja nie grałęm na wh wien żegnam sie z the games skoro tacy są admini bo inny grają na wh i aim a akurat na mnie nie Pozdr Gogeta 82 ZAMYKAM TEMAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 'Close. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 dobrze że Gogeta 82 żeś zamknął temat :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts