Warrio-R- Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Twój nick w grze: .Player Data i godzina zdarzenia:ok 14 ;p Wycinek z konsoli na temat bana: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : .Player [AMXBANS] Przyczyna : ' Czitujesz ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na thegames.pl/amxbans [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 91.201.47.76 ' [AMXBANS] ======================================= Opis całej sytuacji: Wiec tak wchodze na serwer pogralem troche przyszedl Daniel i baik ssy mi nie zrobil dlatego tez w tym poscie prosze o pouczenie pana Daniela i zeby na przyszlosc robil ssy albo jak nie umie niech odpusci sobie administracje ... Post motywacyjny: Nie gralem tu za dlugo chce dalej grac na waszej serwerowni poniewaz jest jedna z leprzych jeden minus ADMIN NIEOGAR (bez urazy) Pozdrawiam .Player/Warrio[R];p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warrio-R- Posted July 2, 2012 Author Report Share Posted July 2, 2012 Oczywiscie brak demka !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronas Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 ssow nie ma poniewaz nie ma pluginu. Bez powodu bana sie nie daje i mi tez cos nie pasowalo w twojej grze. Niech admin banujacy sie wypowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Miałeś typowe wh i do tego gdy tylko dostałeś bana, zacząłeś się wyzywać. Brak Ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5517o0o Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Nie gralem tu za dlugo chce dalej grac na waszej serwerowni poniewaz jest jedna z leprzych Skoro nie grasz długo u nas to skąd możesz wiedzieć czy jest jedną z lepszych? jarzynka mówi że zacząłeś od razu z wyzwiskami, teraz też mówisz że nie ogar... demko oczywiście by pomogło i to że nie ma pluginu na ss nie zwalnia admina z nakręcenia odpowiedniego reportażu. nick typowy dla odpaleńca, zachowanie też, odwołanie również. Dla mnie też ub nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Wg mnie powinien byc ub. Nie ma dema a nick nic nie znaczy. Mozna mu sie jeszcze przyjzec, ewentualnie zbanowac za cos innego. Decyzja w rekach h@. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Miałeś typowe wh i do tego gdy tylko dostałeś bana, zacząłeś się wyzywać. Brak Ub. jakby wszystko zostało powiedziane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronas Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 no to close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts