ja tu tylko sprzatam Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 admini mnie banuja z powodem lamisz, z jakiego powodu te bany ?! ja chce tylko pograc Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Hmm no cóż,rozumiem ze niektórzy nie umieją używać np mózgu, ale ok proszę Gracz ja tu tylko sprzatam Typ bana SteamID i/lub adres IP Adres IP 83.5.161.191 Zbanowany 14-06-2010 - 13:45 d³ugo¶æ bana Na zawsze Wygasa Nie wiadomo. Powód reklama Już pomijam wcześniejsze za cheaty Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja tu tylko sprzatam Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 za reklame dostalem perma na neo i on poprostu przestal dzialac, a wiec ktos mnie odbanowal bo przeprosilem na forum bo ta reklama byla przypadkiem zbindowany klawisz mialem obok p, a przed banem za reklame nie mialem zadnego bana. za jakie czity o.O?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) masz 10 aktywnych banów z powodami: Wallhack Czitujesz reklama nie bylo unbana Lamisz nie nudzi ci sie ? Lamisz Lamisz sprzataj gdzies indziej Lamisz ps. jeśli nie wiesz za co masz bana zawsze możesz sprawdzić to na banliście ( http://banlista.thegames.pl/ ) Edited June 20, 2010 by macias Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 nie pograsz rozumiesz masz czity uno duo nikt cie nie odbanował młocie za twoje przeprosiny Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 za reklame dostalem perma na neo i on poprostu przestal dzialac, a wiec ktos mnie odbanowal o.O tak po prostu przestał działać... To kurna cud jest. Gościu kitów tu nie ciśnij kolejne bany dostajesz bo na forum jakoś nikt nie napisał że dostajesz unbana. A osobiście dając kolejnego nie patrze na "powód" bo i tak za 5 min wchodzisz i strasznie zdziwiony "ryjem" "za co kurwa ban" albo po zbanowaniu piszesz, wyzywając od "kurw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja tu tylko sprzatam Posted June 20, 2010 Author Report Share Posted June 20, 2010 nie wyzywam od kurw. gralem na wh jak zaczynalem. odkad gram na nicku ja tu tylko sprzatam to nie czituje. skoro perm za reklame za ktora przeprosilem i zareklamowalem thegames na innych serwerach jest nie do zdjecia, to zal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FleeSzzUuu Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 tak a ja w wolnych chwilach reklamuję proszek do prania... widział ktoś jak reklamujesz ? bo ja nie widziałem żadnego ss z serwera czy forum. może i żal ale na pewno bardziej żałosne jest to że grałeś kiedyś na wh i ciśniesz kity a w ogóle dalsze pisanie w tym temacie nie ma najmniejszego sensu... unbana nie będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Fleszu powiedział że nie będzie, to nie będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts