DeJwO Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 (edited) Witaj. Parę słów o nas. Jesteśmy grupą ludzi , których połączyła wspólna pasja : Sprawianie przyjemności graczom. Grając na naszych serwerach nie będziesz wiedzieć co to jest nuda! Cechuje nas spokój i przyjemne podejście do graczy. Każdego traktujemy tak samo , nikt z nas się nie wywyższa. Nie zależnie od sytuacji zawsze Ci pomożemy Zapraszamy na najlepszą sieć serwerów Counter-Strike 1.6 ! ====== 4FuN ====== Nazwa serwera: TheGames.PL [4FuN] IP serwera: 193.33.176.102:27015 Ilość slotów: 15 Typ serwera: S/NS Friendlyfire: Nie Forum: Forum Kliknij Hasło: Nie Godziny uptime: 24/7 Lokalizacja: Polska HeadAdmin: Paczek I Hulkster Nazwa serwera: TheGames.PL [FFA] @ FPSMAX.PL IP serwera: 88.199.98.89:27028 Ilość slotów: 20 Typ serwera: S/NS Friendlyfire: Nie Forum: Forum Kliknij Hasło: Nie Godziny uptime: 24/7 Lokalizacja: Polska HeadAdmin: Daniel I DeJwO Nazwa serwera: TheGames.PL [ONLY DD2] IP serwera: 193.33.176.121:27015 Ilość slotów: 15 Typ serwera: S/NS Friendlyfire: Nie Forum: Forum Kliknij Hasło: Nie Godziny uptime: 24/7 Lokalizacja: Polska HeadAdmin: Paczek I Hulkster - Niskie pingi - Miła atmosfera - Wspaniali administratorzy - Bardzo dobry poziom graczy - Kultura na bardzo wysokim poziomie - Ogarnietych adminów - Junior Adminów - Moderatorów - Sponsorów - Graczy na serwery Edited September 25, 2012 by hulkster litery Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 jak dla mnie jest git,chłopina się postarał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeJwO Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 dla mnie też git Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Pisząc, że szukamy graczy, nie wyglądamy przypadkiem na desperatów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hulkster Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 i nie wiem czy zauważyłeś, ale już dodales reklamę ffa która zmieniłem - zmieniłem bo juz dawałem CI bana za niestosowanie się do regulaminu, ale w ostatniej chwili looknolem ze to Ty Dla mnie takie reklamy z "wołami" zamiast liter wyglądają jakbyś traktował czytającego jak debila albo ślepego W naszych serwerach możesz dodać "Łącze: W-wa ATMAN" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 spokojnie,pewnie dlatego napisał że jest to próbna reklama... Każdy może wnieść jakieś poprawki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 co za ffa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeJwO Posted September 25, 2012 Author Report Share Posted September 25, 2012 No FFA pozwoliliście nam dołączyć z serwerem mi i Danielowi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 spoko u mnie na wschodzie nie ma ffa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts