hulkster Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Witam Z przykrością informuję o decyzji o zamknięciu TG. Na decyzję składa się wiele czynników, ale jak w wielu sytuacjach najgłośniej mówią pieniądze - których już zabrakło dawno na utrzymanie serwerowni. Chciałem podziękować wszystkim, którzy byli z nami przez lata w chwilach chwały i tych ciężkich. Dzięki TG powstało wiele znajomości i przyjaźni. Serwery są aktywne do 17 i 21 Listopada Forum pozostanie aktywne, ale już bez serwerów cs. Szczególne podziękowania dla Avaj, Fleeszzuuu, Paczek, Ynex, Mteuszk, Raca, Agata, Axorr, Macias, Kazu, Grz3s!3k, Shocer oraz Abdulwisimulacha Bez was nie było by TG Zaczęliśmy z pasji do Counter-Strike 2008 (wtedy jeszcze nie jako TG - ale paczka ta sama) Oraz innym adminom i graczom którzy gościli na naszych stronach i serwerach., Dzięki za te wspólne lata - lecz czas się pożegnać... Najlepszego - Max D a/k/a ThermalPro a/k/a One shot one kill what's the deal a/k/a hulkster Ze łzami w oczach - Adios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bearshare Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Wielka szkoda. Jedyny serwer na którym było kilku ciekawych graczy i z przyjemnością wchodziło się żeby pograć i wspólnie się pośmiać. Połowa znajomych ze steama to ludzie z TG ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 Przestan, nikt przeciez nie mowil Max D . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raca Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Podziękowania za grę i miłe chwile dla wszystkich, kondolencje za bycie z Białegostoku dla Szokera. Abdul rządi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek77 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 No szkoda,a powoli wracała stara ekipa Dzięki za wspólną grę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronas Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Wielka szkoda, bo spędziłem tutaj bardzo miło czas. Dzięki bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macias Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 smutno troszku :/ pomimo, że nie grałem w CSa i na TG od dawna to na forum zaglądałem co jakiś czas... pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shocer Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 No smutno ale cóż większość paczki się wykruszyła każdego z nich wspominam bardzo dobrze oprócz racy bo to cham z brukseli .tak po za tym kiedyś tam pogadamy i zobaczysz czy dalej daje śledziem jak to zawsze stękałeś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ynex Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 No, szkoda, ale sie rozpadło wszystko, nic nie trwa wiecznie przecież, dzięki Thermal za zajmowanie sie tym serverem pomimo braku czasu i pieniedzy, gdyby nie Ty to nic z tego nigdy nie mialo miejsca ;-)... Trzymaj sie tam murzynie nasz ;-). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qu!ck.-hoOt Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Szkoda, ale jak wyżej nic nie trwa wiecznie. Naprawdę fajnych ludzi tu poznałem i nie zapomnę o tym . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abdulwisimulacha Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Nie plakac, grac w strzelanke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReVo Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 No przykro... Dziękuję wszystkim za mile spędzony czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Err0rrO Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Mnie zabrakło DEN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 No siema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts