Jump to content
TheGames.PL More than games

Recommended Posts

Posted

• Nick: Kalis[t]
  • Steam_ID: STEAM_0:1:49729440
  • Staż w CS: Rok Ns + 3 Lata Steam
  • Datę rejestracji na forum: 2/04/2013
  • b_560x95.png

• Od kiedy u Nas grasz : 2 tygodnie juz chyba i non stop ;) ( ile wejdzie )
  • Powód ubiegania się o Admina: Chce pomoc w lapaniu Cziterow
  • Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: Nie jestem Dzieciakiem ktory placze i ktory nie czituje
  • Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : Znajduje sie zagranica i juz probowalem i sie nie da :/

Posted
;46201']

[*]Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : Znajduje sie zagranica i juz probowalem i sie nie da :/

Naprawdę?

Posted

Decyzja należy do H@ ale ze swojej strony mogę dodać, że jak mi pisze na U@, że ktoś jest odpalony to nie przypominam sobie żeby się pomylił. No i bardzo aktywny grasz na DD2.

+ Pomoc by się przydała.

Posted
;46205']Nie' date=' @Raca zartuje wiesz..

[/font']

Nie siep się, to ci nie pomoże. Jak ja mówię, że się da, to się da.

;46205']Nie wiem moge 5 Reklam zrobic lub co ?

Możesz reklamować, jednak to Cię ze składki nie zwalnia.

Posted

• Nick: Wilku[t]
  • Steam_ID: PODAM NA PW BO DZIECI MNIE DODAJA
  • Staż w CS: Dwa lata Ns + 2 Lata Steam milem krotka przerwe
  • Datę rejestracji na forum: 10/04/2013

• Od kiedy u Nas grasz : Nie pamietam ale gram juz bardzo dlugo codziennie ( ile wejdzie )
  • Powód ubiegania się o Admina: Chce czym sie zajac nie tylko graniem i zabijaniem lub pomaganiem w banowaniu citerow bo wiem ze graczy napewno wkurza ktos kto jest odpalony bo sam jestem graczem
  • Argumenty o pozytywne rozpatrzenie prośby: jak wiek wskazuje nie jestem dzieckiem nie placze jak ktos mnie zabije bo dednac to nie jest koniec swiata jak ktos mysli yyy. gralem z rok jako admin na jednym z juz offline serverow staram sie byc sprawiedliwy i troche mam pojecie o cs i ogrze i ESL
  • Wysokość składki oraz częstotliwość (min 1 w miesiącu) : Jestem wstaniei pomagac utrzymywac server zaleznosci od ceny ale napewno gdzies 1zl do 30 zl jestem wstanie przeznaczyc no ale zawsze moze mi cos bardzo pilnego wypasc jak np wizyta u dentysty jezeli jakis admin jest mna zainteresowany zapraszam na pw moge podac skype skype do uslyszenia i pozdrawiam kazdego :).